De leukste inspiratie, tips & producten voor je interieur!

Menu

10x gave trolleys in huis!

Het is absoluut niks nieuws maar het is wel nog steeds heel erg leuk: een trolley in huis! Een trolley is eigenlijk een bijzettafeltje die je overal bijschuift wanneer je meer ruimte nodig hebt. Zo kan een trolley handig zijn in de woonkamer maar ook zeer zeker in de keuken. Er zijn ontzettend veel mooie trolleys te vinden; van modern tot stoer en van sierlijk tot strak. Maar niet alleen het uiterlijk van de trolley doet er toe, ook de inrichting ervan.

Door een trolley sfeervol en met smaak in te richten met decoraties en persoonlijke spullen, wordt de trolley past echt een eyecatcher in de ruimte!

10x gave trolleys in huis!

Deze 10 mooie voorbeelden van trolleys in huis laten je inspireren hoe je een trolley kunt inrichten maar ook wat voor een soort trolley je kan kopen. Er zijn ontzettend veel leuke trolleys te vinden, geloof ons maar!

Trolley-1

Bron: lisannevandeklift

Een super strakke trolley gemaakt van staal in het zwart: het geeft een heel modern beeld aan dit interieur. Hier wordt de trolley echt gebruikt als een soort van bijzettafel aan de zijkant van een ruimte. Een paar planten, wat tijdschriften en klaar is kees!Trolley-2

Bron: bengtgarden

Een trolley is ook de manier om spullen op te bergen in de keuken. Deze werd gebruikt om allerlei ingrediënten in op te bergen. Het staat niet alleen heel sfeervol maar is dus ook heel handig tijdens het koken.

Trolley-3

Bron: Style and Cheek

Een ander leuk idee is om van de trolley een soort van barretje te maken. Deze mini bar in de woonkamer heeft alles wat je nodig hebt: een paar glazen, drank, decoraties en plek voor de ijsblokjes!

Trolley-4

Bron: homeadore

De stijl van de trolley is ook alles bepalend voor de rest van het interieur. Zo zie je dat deze trolley helemaal past bij het industriële interieur van deze keuken.

Trolley-5

Bron: avenuelifestyle

Dit model kunnen we simplistisch noemen, strak en eenvoudig. Maar toch is het ook echt een eyecatcher in de ruimte, waarom? Omdat het zo contrasterend qua kleur is met de rest van interieur.

Trolley-6

Bron: quip-co

Stoer, industrieel en heel praktisch: daarom neem je dus gewoon een leuke trolley in huis!

Trolley-7

Bron: ikea
Trolley-8
Bron: jojotastic
Trolley-9
Bron: decordots
Trolley-10
Bron: sfgirlbybay

Tenslotte vinden wij het ook erg leuk om van een trolley een rijdende tuin te maken. Wat vind jij? Een trolley vol met planten, ziet dat er niet ontzettend leuk en uniek uit?

Shop de leukste trolleys hier!

[products ids=”63634,63709,54380,39123″]

Eerder door jou bekeken producten

Kast Emma 2-deurs – wit – 88x97x43,5 cm – Leen Bakker
119,- Kast Emma 2-deurs – wit – 88x97x43,5 cm – Leen Bakker Leen Bakker Bekijk Shop
Bank Wout met relaxfunctie Blauw, Stof, 3-zits, Urban industrieel
1899,- 2289,- Bank Wout met relaxfunctie Blauw, Stof, 3-zits, Urban industrieel Goossens Bekijk Shop
Bank Noud met relaxfunctie Grijs, Microvezel, 2-zits, Modern design
2099,- 2349,- Bank Noud met relaxfunctie Grijs, Microvezel, 2-zits, Modern design Goossens Bekijk Shop
“Muuto Mini Stacked Kast “
135,- “Muuto Mini Stacked Kast “ Muuto Bekijk Shop
“Muuto Mini Stacked Kast “
135,- “Muuto Mini Stacked Kast “ Muuto Bekijk Shop

De laatste interieur inspiraties

Wat vind je van dit artikel?