De leukste inspiratie, tips & producten voor je interieur!

Menu

Een studentenhuis mét sfeer

Bestaat het überhaupt, een studentenhuis met sfeer? Ja hoor! Deze gezellige studentenkamer bevindt zich in een groot studentenhuis. Deze student heeft zeer zeker haar best gedaan om er iets moois van te maken. Zo zie je maar weer, ook in een kleine ruimte kun je de nieuwste trends en de leukste dingen doen.

Inspiratie: een studentenhuis met een sfeervol interieur

Het kleine appartement wordt bewoond door een koppel die houden van niet al te veel kleur, zwart wit en vooral ook lekker veel groen in huis. Het appartement zit boordevol leuke en unieke oplossingen voor kleine interieurs. Laten we snel eens kijken…

Studentenhuis-sfeer-interieur-1

De prachtige warme houten vloer heeft een lichte en niet al te zware uitstraling en past goed bij de witte wanden. Er ontstaat een Scandinavisch sfeertje door het gebruik van natuurlijke materialen, design meubels en planten.

Studentenhuis-sfeer-interieur-2

Studentenhuis-sfeer-interieur-3

Studentenhuis-sfeer-interieur-4

Het zwart wit thema is goed te zien in het eetkamer gedeelte van het appartement. Om iets meer warmte er aan toe te voegen is gekozen voor een koperen lamp van Tom Dixon en een warm en knus dierenvacht op de vloer. Ook de Eames stoelen en Panton Chairs geven wederom dat Scandinavische tintje aan het interieur.

Studentenhuis-sfeer-interieur-5

[Tweet “Klein wonen doe je bijvoorbeeld in een studentenkamer! Bekijk dit prachtige interieur.”]

Studentenhuis-sfeer-interieur-6

De fiets en schoenen zijn vanwege plaatsgebrek opgehangen aan de muur. Het is netjes, opgeruimd en super handig!

Studentenhuis-sfeer-interieur-7

Om het interieur iets meer rust te geven, kun je ervoor kiezen om boeken met de rug naar de muur te plaatsen. Hierdoor zien alle boeken er opeens hetzelfde uit en kijk je niet tegen al die kleurrijke kaften aan.

Studentenhuis-sfeer-interieur-8

Bron: myscandinavianhome

Een leuke klemspot is altijd een must in een klein interieur. Je kunt ze overal kwijt, ze zijn klein en ze geven direct licht. Het leuke van een klemspot is dat je ze ook gemakkelijk even ergens anders hangt als je bijvoorbeeld meer licht nodig hebt in de keuken of aan het bureau.

Zou jij in deze leuke studentenkamer kunnen wonen? Of zou je deze kamer graag gewild hebben tijdens jouw studie tijd?

 

De laatste interieur inspiraties

Wat vind je van dit artikel?