De leukste inspiratie, tips & producten voor je interieur!

Menu

Inspiratie voor Klein wonen

Dit prachtige appartement in Zweden is in 2015 helemaal gerenoveerd. Er is bijvoorbeeld een keuken van Marbodal in geplaatst, de afwerking is overal even mooi en de authentieke details zijn bewaard gebleven. Het appartement is maar 40 m2 groot en heeft twee kamers, een badkamer en een keuken. Niet heel groot dus, maar toch oogt het heel ruimtelijk. Vandaar dat we dit als een mooie inspiratiebron zien voor klein wonen.

Klein wonen: laat je inspireren!

Of je nou een klein appartement gaat inrichten, een kamer of een studio; dit appartement van 40 m2 in Zweden zal je meer inspiratie geven.

 

Klein-wonen-1

De keuken en woonkamer bevinden zich in dezelfde ruimte. Doordat er zo weinig plaats is, is er gekozen voor een bar aan het kookeiland zodat je hieraan kunt eten en drinken. Alles is open en licht gehouden zodat de ruimte zo groot mogelijk lijkt. Zoals je ziet zijn er zelfs geen gordijnen opgehangen maar luxaflex.

Klein-wonen-2Klein-wonen-3

De keuken is ruim en biedt voldoende werkruimte om te kunnen koken. Ook zijn er veel kastjes waardoor je genoeg ruimte hebt om alles op te bergen. Een prachtige neutrale keuken in een warme lichte grijze tint.

Klein-wonen-4

Het toevoegen van groen en planten in zo’n kleine ruimte brengt meer sfeer en levendigheid met zich mee. Vergeet dit dus niet in jouw klein interieur!

Klein-wonen-5Klein-wonen-6Klein-wonen-7

In plaats van losse zitmeubelen, koos de eigenaar voor één loungebank. Dit werkt veel beter dan allemaal losse stoelen in een kleine ruimte.
Klein-wonen-8Klein-wonen-9Klein-wonen-10Klein-wonen-11

De slaapkamer is knus en iets minder licht vanwege de grijze tinten op de muur. Ook hier koos men voor luxaflex in plaats van gordijnen. Gordijnen laten het interieur namelijk kleiner lijken en dat is hier niet de bedoeling.

Klein-wonen-12Klein-wonen-12jpgKlein-wonen-13Klein-wonen-14

Er bevindt zich zelfs nog een klein werkhoekje in het appartement. Een knus hoekje in de hal waar een klein bureau met een aantal planken geplaatst is.Klein-wonen-15Klein-wonen-16

Bron: alvhem

De bakstenen muur in de hal geeft deze ruimte meer textuur en sfeer. Een mooi authentiek en origineel detail van de woning.

 

Eerder door jou bekeken producten

Home24 Afbeelding Einhorn II, Reinders
59,99 Home24 Afbeelding Einhorn II, Reinders home24 Bekijk Shop
Home24 Afbeelding Star Wars 30th Anniversary, Reinders
54,99 Home24 Afbeelding Star Wars 30th Anniversary, Reinders home24 Bekijk Shop
Home24 Lage kast Ruedesheim, Pelipal
89,99 Home24 Lage kast Ruedesheim, Pelipal home24 Bekijk Shop
Home24 Afbeelding Star Wars VII, Reinders
42,99 Home24 Afbeelding Star Wars VII, Reinders home24 Bekijk Shop
Home24 Afbeelding James Bond, Reinders
54,99 Home24 Afbeelding James Bond, Reinders home24 Bekijk Shop

De laatste interieur inspiraties

Wat vind je van dit artikel?