De leukste inspiratie, tips & producten voor je interieur!

Menu

De leukste tuin meubelen van deze zomer!

De echte zomermaanden zijn bijna voorbij maar de nazomer gaat nog even door. Dit is dé tijd om te shoppen voor tuin meubelen. Tuincentra moeten ruimte maken voor kerstmarkten dus gaat er veel van de tuin meubelen collectie in de uitverkoop. Wij zochten de leukste tuin meubelen van dit jaar bij elkaar. Wellicht scoor je wel een leuke set bij een tuinwinkel!

De leukste tuin meubelen van deze zomer!

Tuin-Meubelen-1

Bron: showhome

Houten lounge stoelen en een houten tuinset voor op het terras. Alles in hetzelfde materiaal en stijl zodat de gehele tuin een eenheid vormt. Zelfs de vlonder komt overeen met het materiaal van de tuin meubelen.

Tuin-Meubelen-2

Bron: decoholic

Een prachtig klein open frame van hout, gemaakt om in te kunnen loungen. Deze buiten banken zijn ideaal voor in de tuin in de zomer doordat het materiaal waterproof is.

Tuin-Meubelen-3

Bron: hgtv

Ruimte gebrek in de tuin of op het terras? Deze verrassende stoelen kunnen heel gemakkelijk opgeborgen worden in de vlonder als vloer.

Tuin-Meubelen-5

Bron: flickr

Bamboe tuin meubelen zijn ook nog steeds erg in trek! Heerlijk loungen in een bamboe bank met een leuk bamboe tafeltje en eventueel ook nog een bamboe lounge stoel! Wat wil je nog meer? Met bamboe haal je de Aziatische look in de tuin!

Tuin-Meubelen-6

Bron: ikea

Een prachtig wit stoeltje gecombineerd met banken gegoten uit beton en steen. Een moderne look en comfortabele tuin meubelen in Scandinavische sferen.

Tuin-Meubelen-7

Bron: ellasinspiration

Ten slotte zijn wij ontzettend fan van dit Scandinavische stoeltje. Een slank frame van metaal met een mooi frame werk als zitting. Iets voor in jouw tuin?

De laatste interieur inspiraties

Wat vind je van dit artikel?