De leukste inspiratie, tips & producten voor je interieur!

Menu

De tien meest stijlvolle tuinen op een rijtje!

Een stijlvolle tuin houdt in dat de tuin perfect is afgewerkt, op een stijlvolle manier is ingericht, alle functies heeft die men wenst en ook nog eens heerlijk is om in te verblijven. Dit zijn natuurlijk allemaal kenmerken die soms moeilijk zijn om te behalen maar met deze 10 meest stijlvolle tuinen op een rijtje kun je inspiratie op doen voor je eigen tuin.

10 Stijlvolle tuinen

Een stijlvolle tuin behoort niet tot een bepaalde stijl tuin. Het kunnen verschillende stijlen zijn die toe behoren tot een stijlvolle tuin. Wij hebben de meest uiteenliggende stijlen bij elkaar gezocht zodat iedereen hier iets vindt naar eigen smaak.

Stijlvolle-tuin-klein

Bron: jaarsveld-tuinen

Stijlvolle-tuin-vijver

Bron: catalpatuinen

Stijlvolle-tuin-modern

Bron: jaarsveld-tuinen

Van strak, tot weelderig, tot vrolijk en gezellig. Alles is mogelijk in een stijlvolle tuin. Prachtige houten vlonders als terras, vijvers in een strak of juist natuurlijk jasje, veel begroeiing of juist alleen bakken met groen. Zo kun je van alles toepassen in een stijlvolle tuin als het maar op elkaar is afgestemd.

Stijlvolle-tuin-minimalistisch

Bron: deteldertuinen

Stijlvolle-tuin-bohemian

[Tweet “Wat hoort er in een stijlvolle tuin? Bekijk 10 mooie voorbeelden hier!”]
Bron: livejournal

Stijlvolle-tuin-hout

Bron: tuintuin

Deze 10 voorbeelden geven goed weer hoe je de stijl van de tuin geheel doorvoert en dus een stijlvolle tuin creert. Alles is op elkaar afgestemd. De materialen die op de grond liggen, de type bloemen en planten, het meubilair en de verlichting.

Stijlvolle-tuin-groot

Bron: blogspot

Stijlvolle-tuin-dak

Bron: liftupthyneighbor

Ook accessoires mogen niet vergeten worden in een stijlvolle tuin. Prachtige sierkussens, ligkussens, een poef, kandelaren, theelichten, manden en mooie potten geven je tuin een stijlvolle sfeer.

Stijlvolle-tuin-jacuzzi

Bron: haybert

Stijlvolle-tuin-mediterraans

Bron:

De laatste interieur inspiraties

Wat vind je van dit artikel?