De leukste inspiratie, tips & producten voor je interieur!

Menu

14 Unieke salontafels

Is jouw woonkamer toe aan iets nieuws maar wil je niet teveel veranderen aan het huidige interieur? Denk dan eens aan bijvoorbeeld een nieuwe salontafel. Een unieke salontafel kan het interieur een nieuwe boost geven, een nieuwe sfeer en veel meer ruimte in de woonkamer of juist opbergruimte in de salontafel zelf. Er zijn ontzettend veel unieke salontafels verkrijgbaar. Van glas tot kunststof, van hout tot riet maar je kunt er ook zelf eentje maken. Bekijk deze 14 unieke salontafels voor meer inspiratie en ideeën.

Interieur inspiratie: 14 unieke salontafels

Een salontafel is eigenlijk een visitekaartje van je interieur. Een salontafel vormt een zithoek bijvoorbeeld door er banken en stoelen omheen te plaatsen. Zo worden al jarenlang interieurs ingericht. Een salontafel moet ook functioneel zijn, je wil er een kopje koffie op kunnen zetten en wat lekkere hapjes als visite komt. Daarnaast moet de sfeer en uitstraling van de salontafel ook aansluiten op het interieur. Denk bijvoorbeeld eens aan hetzelfde materiaal als andere meubels, dezelfde vorm of dezelfde hoogte. Je kunt op allerlei manieren een unieke salontafel in jouw interieur plaatsen.

Unieke-salontafels-2

Bron: bloodnewlabel

Unieke-salontafels-3

Bron: topdreamer

Unieke-salontafels-4

Bron: cdlapa

Unieke-salontafels-5

Bron: lavafeed

Unieke-salontafels-6

Bron: octopustable

Unieke-salontafels-7

Bron: everythingnautical

Unieke-salontafels-8

Bron: thegreenhead

Unieke-salontafels-9

Bron: designerhk

Unieke-salontafels-10

Bron: heim-elich

Unieke-salontafels-11

Bron: geticut

Unieke-salontafels-12

Bron: trendymeubels

Unieke-salontafels-13

Bron: blogspot

Unieke-salontafels-14

Bron: showhome

Unieke-salontafels

Bron: fijntimmerwerk

Zoals je kunt zien zijn er vele verschillende unieke salontafels te vinden. Van strak tot brocante, van industrieel tot fantasierijk. Je kunt het zo gek niet bedenken of je kunt er wel een salontafel van (laten) maken. Welke salontafel zou in jouw interieur passen?

De laatste interieur inspiraties

Wat vind je van dit artikel?