De leukste inspiratie, tips & producten voor je interieur!

Menu

5x Scandinavische dressoirs

[related_products per_page=”12″] Dressoirs zijn al jaren ontzettend gewild in een interieur vanwege de praktische functies van het meubel. Zo kun je ontzettend veel opbergen in een dressoir én je kunt op het dressoir ook nog van alles plaatsen. Zo wordt een dressoir vaak gebruikt om de TV op te plaatsen, servies, boeken, lampen etc. De inhoud van een dressoir varieert ook van boeken tot speelgoed en serviesgoed. Je kunt er dus alles mee! Wij vonden een vijf prachtige Scandinavische dressoirs die helemaal van deze tijd zijn qua vorm en afwerking, maar ook praktisch gezien zijn ze heel handig in een woonkamer.

Scandinavische-dressoirs-1

Bron: fashionforhome
Scandinavische-dressoirs-2
Bron: fashionforhome
Scandinavische-dressoirs-4
Bron: muuto
[Tweet “Scandinavische dressoirs: modern, ruimtelijk en sfeervol. Bekijk onze 5 favorieten!”]

Scandinavische-dressoirs-7

Bron: fashionforhome

Het typerende voor Scandinavische dressoirs zijn de hoge poten in een schuine hoek, de vele kastjes, de houten afwerking, de hoogte en de rechthoekige vorm van het meubel.

Een Scandinavisch dressoir is heel leuk om te combineren met een gallery wall erboven waar je allemaal leuke lijstjes met foto’s en posters hangt, als TV kast of als speelgoed kast voor de kids.

Maar je zult je misschien afvragen: hoe staat zo’n Scandinavisch dressoir nou in een interieur? De volgende sfeerbeelden geven hier een goed beeld van.

Scandinavische-dressoirs-5

Bron: muuto=
Scandinavische-dressoirs-6
Bron: huisenthuis

Scandinavische-dressoirs-3

Bron: muuto

Zoals je kunt zien, wordt een dressoir ook wel gebruikt om leuke frames en lijsten op te plaatsen. Je hoeft ze dus niet perse op te hangen als gallery wall, ze staan ook erg leuk op het dressoir zelf.

 

De laatste interieur inspiraties

Wat vind je van dit artikel?