Hoe jij met een klein budget toch je huis prachtig kunt inrichten met tips van Natascha

Met de volgende tips kan jij ook jouw huis op een goedkope manier gezellig inrichten.

bank met kleed

📸 huisjevannatascha

De muur make-over

muur met latjes

bank met muur en latjes

📸 huisjevannatascha

Heb jij nog een kale muur in jouw woon- of slaapkamer? Verf deze in een mooie rustige kleur en laat latjes op maat zagen in de bouwmarkt (ideaal die gratis zaagservice).

Bevestig de latjes met montagekit tegen de muur. Voor een speels effect kan je de latjes laten verspringen. Ik heb de latjes afgekit, zodat ze strak tegen de muur zitten. Schilder de latjes in de kleur van de muur.

Doorbreek de ruimte met een roomdivider

eetkamer met divider

zithoek met open haard

📸 huisjevannatascha

In veel interieurs zie je stalen deuren en roomdividers terugkomen. Mooi, maar er hangt ook een behoorlijk prijskaartje aan. Ik heb gekozen voor een low budget variant.

In de bouwmarkt heb ik latten op maat laten zagen. Deze heb ik aan elkaar geschroefd en mat zwart geschilderd. Ik heb ervoor gekozen om er geen glas in te plaatsen, lekker luchtig en budget vriendelijk.

Kringloop- of marktplaatsgelukjes

Bezoek eens een kringloopwinkel of struin marktplaats af naar een mooie ‘schat’.

Ook al heeft het item een afwijkende kleur, probeer daar doorheen te kijken. Een van de makkelijkste en snelste manieren voor een lowbudget make-over is het opknappen van oude meubels / items met een likje verf. Zo kocht ik via marktplaats onlangs een felgekleurde mand. Totaal niet mijn smaak, maar met de spuitverf is hij nu helemaal interieurproof geworden.

keuken met decoriatie

Wil je meer interieurtips? Volg mij dan op instagram: @huisjevannatascha