De leukste inspiratie, tips & producten voor je interieur!

Menu

Welk materiaal tuinset past het best bij jou?

Al jaren heb je die witte plastic stoelen in de achtertuin staan. Met een oude gammele metalen tafel erbij. Het is ook al jaren een doorn in je ogen. Waarom heb je er eigenlijk zo lang mee gewacht? Dit voorjaar ga je een nieuwe tuinset kopen. En daar hebben onze experts een passend advies voor klaarliggen.

Je zit veel in de tuin, tenminste, je brengt er veel van je tijd door. Je houdt geweldig van tuinieren en bent constant bezig planten in een ander hoekje te zetten. Ook ben je druk met accessoires. Vooral houten bakjes, terracotta potten en metalen rekjes vind je mooi. Niet van die moderne nep schilderijtjes. Een echte oude verweerde spiegel, die mag wel in je tuin ergens aan een muurtje hangen.

vuurplaats tuin maken

Materiaal

Eigenlijk weet je al wat voor soort materiaal je zou willen als tuinset. Kunststof of plastic valt gelijk af. Dat heeft voor jou geen enkele uitstraling. Je wilt warmte, gezelligheid maar wel een beetje stoer. Een mooie teakhouten tafel met een paar van die robuuste stoelen erbij. Zalig! Op zoek dus naar een tuinset 6 personen of een tuinset hout. Heerlijk online tuinsets kopen, het lijkt je wel wat.

zomerse-tuin-inspiratie-lounge

Ruim

Je tuin is groot en regelmatig komen je kinderen en kleinkinderen op bezoek. De kleintjes rennen alleen maar rond of ze gaan op kleine krukjes zitten. Maar je wil wel een 6 persoons tuinset want dan weet je tenminste zeker dat je ruim voldoende kunt zitten met z’n vieren. Bijkomend voordeel is, wat je wel zelf al had bedacht, dat de houten tuinset gemakkelijk schoon te houden is. Het heeft een prachtige en sterke uitstraling en is volkomen duurzaam. En teakhout verkleurt zo mooi na een tijdje. Krijgt het zo een lekkere stoere grijsachtige kleur. Precies wat je wil in je tuin. Je ziet het al helemaal voor je. Je loopt door de openslaande deuren vanuit de kamer de tuin in en dan kom je al gauw bij de nieuwe tuinset 6 stoelen en tafel van teakhout. Dan kun je over het gazon, wat een beetje afloopt, naar links gaan om daar de borders met wilde bloemen te kunnen bewonderen. Verder naar beneden richting beekje staat een groep bomen, cipressen. Als je dan weer rechtsom terug wandelt kom je langs de rotstuin, met cactussen en vetplanten. Die hebben wel wat zorg nodig. De toekomstige tuinset niet.

zomerse-tuin-ideeën-eethoek

Eerder door jou bekeken producten

Vloerkleed Vintage, 240 x 340 cm
1880,- 2089,- Vloerkleed Vintage, 240 x 340 cm Goossens Bekijk Shop
DDDDD Keukendoek Akira White (6 stuks)
34,9 34,90 DDDDD Keukendoek Akira White (6 stuks) DDDDD Bekijk Shop
Duverger Trunk – Ladekast – 3 laden – metaal – zwart – hout – naturel
245,- Duverger Trunk – Ladekast – 3 laden – metaal – zwart – hout – naturel Duverger Bekijk Shop
HEMA Gebaksbord – 16.5 Cm – Bergen – Wit Goud Stip
3,5 3,50 HEMA Gebaksbord – 16.5 Cm – Bergen – Wit Goud Stip HEMA Bekijk Shop
Jacy staande lamp, zwart en koper
79,- Jacy staande lamp, zwart en koper MADE.COM Bekijk Shop

De laatste interieur inspiraties

Wat vind je van dit artikel?