De leukste inspiratie, tips & producten voor je interieur!

Menu

8x Grote cactussen in het interieur

Cactussen zijn de laatste jaren weer hartstikke populair geworden na een lange tijd van vermissing. De cactus werd namelijk genegeerd in het interieur, het was een ouderwetse plant die niemand in huis wilde hebben. Totdat een tijd geleden de cactus stiekem weer terug kwam. Hier en daar zag je een interieur met een cactus en zo werden we weer langzaamaan verliefd op deze bijzondere plantsoort. Vandaag de dag zie je vooral veel kleine cactussen in huis maar bijna nooit grote cactussen. Dat is eigenlijk wel jammer want met een grote cactus kun je echt een statement maken. Dat is goed te zien in de volgende acht voorbeelden.

Inspiratie: 8x Grote cactussen

Grote-Cactussen-1

Bron: Modern Haus Design

Grote-Cactussen-2

Bron: planthunting

Grote-Cactussen-3

Bron: The Blog Deco

Grote-Cactussen-4

Bron: Rue Magazine

Grote-Cactussen-5

[Bron is=”Domaine Home”]

Grote-Cactussen-6

Bron: poppytalk

Grote-Cactussen-7

Bron: ideat

Grote-Cactussen-8

Bron: Bodie and Fou
[Tweet “Maak een statement: koop een grote cactus!”]

Grote cactussen kunnen alle kanten opgroeien, hebben niet veel verzorging nodig en zijn echt een eyecatcher in het interieur. Het leuke aan cactussen is dat je ze met elkaar kan combineren. Zo kun je een aantal grote cactussen bij elkaar zetten, een aantal kleine of juist diverse cactussen in verschillende formaten. Denk bijvoorbeeld eens aan een grote groene cactus, met een paar kleine in een andere kleur.

Variëren met verschillende soorten cactussen en ook verschillende potten en manden maakt het heel erg speels en interessant om naar te kijken. Creëer op deze manier een soort van botanische stijl in het interieur met cactussen die jij mooi vindt!

 

De laatste interieur inspiraties

Wat vind je van dit artikel?