De leukste inspiratie, tips & producten voor je interieur!

Menu

8x Spiegel inspiratie

Spiegels zijn een ideaal middel om een ruimte groter te laten lijken, of meer licht in een ruimte te krijgen of om een donker hoekje aangenamer te maken. Spiegels zijn verkrijgbaar in alle vormen, maten en materialen waardoor je dus op de meeste gekke manieren kunt decoreren en variëren met spiegels in het interieur. Om nog meer ideeën te krijgen voor hoe je nou een spiegel in jouw eigen interieur toepast, hebben wij acht mooie voorbeelden verzameld.

8x spiegel inspiratie voorbeelden

Een spiegel kan opgehangen worden, op de grond staan of op een mooi plankje, kastje of tafel staan. Bekijk een spiegel niet altijd als een functioneel en nuttig item maar ook als een decoratief item in het interieur. Een spiegel kan mooie zichtlijnen creëren of juist licht reflecteren.

Spiegel-inspiratie-1

Bron: moderncountrystyle

Deze prachtige barokke spiegel in een modern landelijke woonkamer zorgt voor meer licht en een vergroting van de ruimte.

Spiegel-inspiratie-2

Bron: cocokelley
[Tweet “Vergroot het interieur met een decoratieve spiegel!”]

Een leuk idee voor in een winkel maar ook voor in jouw inloopkast of slaapkamer. Een wand met vakjes en kastjes voor alle sieraden, tasjes, riemen en natuurlijk met een mooie spiegel.

Spiegel-inspiratie-3

Bron: decoholic

Decoratieve spiegels boven het bed zorgen voor een mooie zichtlijn, een reflectie van het licht en een decoratief idee.

Spiegel-inspiratie-4

Bron: heltenkelt

Is jouw woonkamer erg klein en wil je iets meer licht toevoegen aan het interieur? Kies dan een grote en niet al te opvallende spiegel die jouw woonkamer vergroot. Spiegel-inspiratie-5

Bron: amberinteriors

Ronde spiegels zijn hartstikke trendy op het moment. Deze prachtige ronde spiegel is perfect voor in de hal, entree of in de woonkamer. Het geeft het interieur een luxe uitstraling door de koperen afwerking van de spiegel.

Spiegel-inspiratie-6

Bron: vtwonen

Ook in de slaapkamer is een spiegel niet alleen heel handig maar ook nog eens decoratief.

Spiegel-inspiratie-7

Bron: abeautifulmess

Kleine decoratieve spiegels zijn ideaal om rond te zetten, op te hangen of te groeperen aan de wand.

Spiegel-inspiratie-8

Bron: homedit

Tenslotte zien we hier een prachtige spiegel in de vorm van een regendouche in de badkamer. Het geeft een uniek effect als plafond spiegel in combinatie met de regendouche.

De laatste interieur inspiraties

Wat vind je van dit artikel?