De leukste inspiratie, tips & producten voor je interieur!

Menu

Barcelona Chair replica gespot als eye-catcher!

Je hebt vast wel eens gehoord van de populaire designstoel de Barcelona Chair van Ludwig Mies van der Rohe. Helaas is deze prachtige designstoel niet voor iedereen weggelegd. Het originele model is namelijk peperduur en niet voor iedereen te betalen. Gelukkig hebben we tegenwoordig ook de mogelijkheid om een Barcelona Chair replica aan te schaffen.

De designstoel uit 1929 ontworpen voor de Wereld Expo in Barcelona. De stoel werd een groot succes na de Expo en is dat na al die jaren nog steeds. De stoel straalt een soort van klasse en puurheid uit. Eerlijkheid in materialen en vormen. Een eye-catcher op zich.

barcelona chair replica: wit

Bron: altherr-ofenbau

barcelona-chair-replica-woonkamer

Bron: makeithome

barcelona chair replica: creme

Bron: homeadore

gespot:

[product ids=”483032,483035,469073″]

“De Barcelona Chair replica, is dat wel wat?”

Vaak denk je bij een replica model al meteen aan goedkope materialen, slechte constructies en weinig of geen garantie. Maar dat is niet helemaal waar. Tegenwoordig zijn er ook replica modellen verkrijgbaar die een 1-op-1 kopie zijn van het originele model en gemaakt worden van hoogwaardige materialen. Zo kwamen wij een kwalitatief replica model van de Barcelona Chair tegen waar gekozen is voor de beste materialen in combinatie met de vorm en constructie van de stoel.

De zitkussens van de Barcelona stoel worden gemaakt in verschillende materialen en kleuren. Op deze manier kun je de stoel aanpassen aan jouw huidige interieur. Het onderstel wordt altijd vervaardigd uit verchroomd RVS, een sterk en duurzaam materiaal.

barcelona chair replica: zwart

Bron: roomido

De Barcelona Chair replica in een interieur

Vanwege het minimalistische en tijdloze ontwerp is de Barcelona Chair een designstoel die we al jaren in vele verschillende stijlen interieurs zien terugkomen. Het is bijna niet voor te stellen dat een ontwerp van bijna 100 jaar geleden nog steeds zo modern is.

Doordat je kunt variëren met de stoffering, kun je de stoel aanpassen op het huidige interieur in jouw huis. Maar je kunt er ook voor kiezen om de Barcelona stoel juist een contrasterende kleur te geven. Op deze manier wordt de designstoel een echte eye-catcher in jouw interieur.

barcelona chair replica: cognac

Bron: bloglovin

barcelona chair replica: zwart

Bron: luckyartstudio

barcelona chair replica: creme

Bron: iloveugly

gespot:

[product ids=”483046,483041,483053″]

Om je iets meer inspiratie te geven, zodat je meer ideeën hebt hoe je de Barcelona Chair in jouw interieur kunt combineren, hebben wij een aantal mooie interieurs met de Barcelona Chair verzameld. Probeer altijd goed te kijken naar hoe men een interieur inricht, welke indeling er gebruikt wordt, welke materialen er gecombineerd worden met de Barcelona stoel en wat je van de totale sfeer van dat interieur vindt. Als je jezelf dit soort vragen stelt, kun je heel veel informatie en inspiratie uit interieur beelden halen.

barcelona chair replica: cognac

Bron: design-oostende

barcelona chair replica: zwart

Bron: vkvvisuals

barcelona chair replica: zwart

Bron: losinghorns

barcelona chair replica: zwart

Bron: losinghorns

Waar koop je de Barcelona Chair Replica?

Ben je geïnspireerd geraakt door bovenstaande voorbeelden van interieurs met een Barcelona Chair en zou je ook graag zo’n mooie Barcelona Chair replica in jouw interieur willen hebben? Kijk dan eens voor meer informatie, kleuren en materialen op Barcelonachair.nl waar de replica modellen verkocht worden.

[product ids=”483051,483042,483052″]

De laatste interieur inspiraties

Wat vind je van dit artikel?