De leukste inspiratie, tips & producten voor je interieur!

Menu

De vlinderstoel in het interieur

Je kent het vast wel: de vlinderstoel. Een bekende stoel ontworpen door Bonet, Kurchan en Ferrari maar verkrijgbaar in zoveel andere formaten en kleuren. Van de echte klassieker tot een namaak vlinderstoel: ze zijn er allemaal! Welk type je ook kiest, een prachtige vlinderstoel in het interieur staat niet verkeerd. Wij laten een aantal inspirerende interieurs zien waarin de vlinderstoel helemaal tot zijn recht komt.

9x een vlinderstoel in het interieur

De stoel is een echte opvaller maar kan ook heel bescheiden zijn. Dit is allemaal afhankelijk van de plaatsing van de design klassieker en het materiaal dat gekozen wordt.

Wordt de stoel bijvoorbeeld midden in de ruimte geplaatst dan valt het direct op. Staat de stoel ergens tussen andere meubels in dan is het eye-catcher effect minder groot.

Ook het materiaal is van belang zoals we al zeiden. Kies jij voor een contrasterend materiaal met de rest van het interieur om meer op te vallen? Of ga je voor iets bijpassend?

Bron: my scandinavian home blog
Bron: a beautiful mess
Bron: victoriatornegren.se
Bron: turbulences-deco
Bron: Camille Styles
Bron: insideout
Bron: My paradissi
Bron: the cozy space
Bron: revistaad

De interieurstijl voor een vlinderstoel

Vraag jij je af in welke interieur stijl deze prachtige stoel zou passen? Wees dan gerust want deze design klassieker is tijdloos en daardoor in vrijwel ieder interieur te plaatsen. Door te kiezen voor het juiste materiaal zorg je ervoor dat de stoel in jouw interieur past. Kijk dus naar een bijpassend materiaal dat in jouw huidige interieur past of zoek naar een mooi contrast tussen beide.

Design klassiekers zijn over het algemeen al zo lang geliefd in de interieurs van mensen omdat ze tijdloos zijn en zich zo mooi aanpassen aan de hedendaagse trends.

De laatste interieur inspiraties

Wat vind je van dit artikel?