De leukste inspiratie, tips & producten voor je interieur!

Menu

Draadmanden in het interieur

De vintage draadmand is al een tijdje in trek als opbergmand in het interieur. Het begon allemaal met de voormalige aardappelmanden die gebruikt werden als opslag in huis. Deze trend werd opgepikt door bekende merken en winkels en nu zien we nieuwe draadmanden in de leukste kleuren en met de leukste patronen in de winkel staan. Deze acht interieurs hebben allemaal een draadmand met ieder zijn eigen functie.

8x draadmanden in huis

draadmanden-1

Bron: yvestown

Een draadmand is een perfecte opberger voor plaids, kussens en dekens in huis. Het ziet er sfeervol uit en je hebt ze allemaal netjes bij elkaar liggen.

draadmanden-2

Bron: zoutepopcorn

Een draadmand is ook uitermate geschikt als bijzettafel met een leuk houten blad er bovenop. Ook hier kun je weer plaids en kussens in opbergen maar je kunt er tegelijkertijd ook spullen bovenop zetten.

draadmanden-3

Bron: lovechicliving

Met een plant in een waterdichte zak of leuke pot, kun je ze ook in een grote draadmand zetten. Het is natuurlijk puur decoratief maar het beschermt de plant ook een klein beetje.

draadmanden-4

Bron: yvestown

Het seizoen van breien en haken komt er weer aan, tijd om die mand met wol en garen weer uit de kast te halen! Een draadmand is ideaal om alles in te verzamelen zodat je wel nog ziet wat je allemaal aan garen hebt liggen.

draadmanden-5

Bron: beeldsteil

draadmanden-6

Bron: allmodern
draadmanden-7
Bron: sightunseen

Varieer met kleuren die je kunt combineren in het interieur. Een draadmand kan opvallend zijn door middel van een felle kleur of juist neutraal als je kiest voor wit of grijs.

draadmanden-8

Bron: thedesignchaser

Zoals je ziet kun je veel kanten op met een draadmand. Ze zijn verkrijgbaar bij de bekende woonwinkels en woonmerken maar kijk ook eens bij de goedkopere winkels. Hier staan vaak ook leuke modellen voor een goed prijsje te koop.

Eerder door jou bekeken producten

Glazen hanglamp, Naeve
149,99 Glazen hanglamp, Naeve Naeve Bekijk Shop
HEMA 3-pak Kartonnen Dozen (noir/blanc)
7,- HEMA 3-pak Kartonnen Dozen (noir/blanc) HEMA Bekijk Shop
HEMA Fotolijst 31,7 X 22,5 Cm
8,- HEMA Fotolijst 31,7 X 22,5 Cm HEMA Bekijk Shop
Aquanova Slate Plateau
41,9 41,90 Aquanova Slate Plateau Aquanova Bekijk Shop
Kap Cilinder – groen – Ø40×30 cm – Leen Bakker
39,99 Kap Cilinder – groen – Ø40×30 cm – Leen Bakker Leen Bakker Bekijk Shop

De laatste interieur inspiraties

Wat vind je van dit artikel?