De leukste inspiratie, tips & producten voor je interieur!

Menu

Inspirerende woorden & posters

Interieurs worden steeds vaker gedecoreerd met inspirerende woorden en posters. Zo zien we bijvoorbeeld letters terugkomen in de vorm van posters maar ook in de vorm van lampen, we zien posters met quotes of andere pakkende teksten aan de muren hangen of we zien teksten geschilderd op de muur. Hoe dan ook, een tekst in het interieur mag eigenlijk niet meer ontbreken.

Je kunt dit dus op verschillende manieren doen. Vandaag kijken we naar interieurs met zwart wit posters aan de muur. De meeste van deze posters hebben een leuke tekst die bij de bewoners past of die ze ergens aan laat herinneren. Wanneer je op het internet zoekt naar tekstposters kom je heel veel diverse modellen en ontwerpen tegen!

5x inspirerende woorden en tekst in het interieur

tekst-poster-1

Bron: eenigwonen

Combineer een zwart wit tekst poster bijvoorbeeld eens met een zwart wit grafische poster en lijst ze beide in. Diverse lijsten in diverse afmetingen en kleuren geven veel variatie aan een wand.

tekst-poster-2

Bron: twimg

Fotolijsten hoeven natuurlijk niet perse te hangen, staand op een kastje zijn ze ook erg leuk en kun je ze gemakkelijk verplaatsen wanneer je ze ergens anders wilt neerzetten!

tekst-poster-3

Bron: blogspot
[Tweet “Een kale muur? Decoreer nu je wanden met lijsten, teksten en inspirerende woorden!”]

Tegenwoordig worden ook steeds vaker fotolijsten op de grond geplaatst. Een aantal bij elkaar, afgewisseld met een leeg canvas, zorgt voor een hedendaagse en stijlvolle look.

tekst-poster-4

Bron: stijlhabitat

Mooie uitspraken die je aanspreken mogen niet ontbreken aan de wand. Zoals deze van Andy Warhol bijvoorbeeld gecombineerd met een prachtige zwart wit foto!tekst-poster-5

Bron: mijnwebwinkel

Lieve en inspirerende woorden zijn bijvoorbeeld teksten over Home en Love. Die spreken iedereen aan en zijn dus ook leuk om cadeau te doen!

De laatste interieur inspiraties

Wat vind je van dit artikel?