De leukste inspiratie, tips & producten voor je interieur!

Menu

Leuke DIY veren projecten

Het is weer tijd voor een leuk DIY project. Dit keer kijken we naar 11 verschillende DIY veren projecten. Veren zijn tegenwoordig super hip, je ziet ze op t-shirts, stoffen, in frames, in posters, kaarten en als decoratie in huis. Het leukste is natuurlijk om zo’n decoratie zelf te maken. Met deze leuke elf voorbeelden kun je dat zeker doen! En, wist je al dat deze DIY projecten heel gemakkelijk en goedkoop zijn?

11x DIY veren project

Voordat je begint aan een van deze projecten is het belangrijk om mooie veren te zoeken. Kies veren uit die jij vindt passen bij jouw interieur en bij het DIY veren project dat je wil gaan maken. Let op, veren met veel verschillende kleuren zijn heel mooi maar kunnen erg druk en opvallend zijn. Het hangt er allemaal vanaf wat jij wil bereiken met dit DIY project.

DIY-veren-1

Bron: pinterest

Witte veren vast gelijmd aan een ijzeren ring met een verlichtingsbron in het midden. Niet heel moeilijk, duur of veel werk.

DIY-veren-11

Bron: roomed

Super simpel: een touwtje met veren eraan vast geknoopt of er doorheen gehaald. Leuk voor aan de schouw, plankje of aan een kast.
DIY-veren-10

Bron: roomed

Nog veel simpeler is deze mooie koperen vaas gevuld met prachtige veren!

DIY-veren-9

Bron: huisjekijken

Bind een aantal veren bij elkaar en hang ze aan een knopje of handvat van een kastje.

DIY-veren-8

Bron: thestylebox

Een pauw veer is ook perfect geschikt voor een DIY veren project. Het voordeel van deze veren is dat het iets meer opvalt!

DIY-veren-7

Bron: blogspot

Leuke lijstjes gevuld met twee glazen plaatjes waartussen een veer is gelegd. Dit kun je natuurlijk ook doen met bloemen en stukjes plant zoals we wel vaker in de Botanische interieur stijl zien.

DIY-veren-6

Bron: objectstore

Hou je het graag zwart wit? Spuit dan de veren in een zwarte kleur.

DIY-veren-5

Bron: objectstore

Combineer een veer ook eens met een mooie kunststoffen veer.

DIY-veren-4

Bron: roomed
[Tweet “DIY veren projecten voor in huis: probeer het eens uit!”]

DIY-veren-3

Bron: vrouwen
DIY-veren-2
Bron: pinterest

Een van de moeilijkste en tijdrovendste DIY veren projecten is wel deze lamp gemaakt van geknipte veren uit papier. Een prachtig eindresultaat!

De laatste interieur inspiraties

Wat vind je van dit artikel?