De leukste inspiratie, tips & producten voor je interieur!

Menu

Rotan meubelen in de winter

Het idee dat rotan meubelen alleen maar geschikt zouden zijn voor in de zomer is niet helemaal juist. Rotan meubelen kunnen ook juist in de winter heel sfeervol, handig en comfortabel zijn. Je kunt bijvoorbeeld de rotan meubelen die je in de tuin hebt staan, in de winter in de veranda of serre plaatsen. De rotan hangstoel kan gewoon in de woonkamer en die heerlijke rotan fauteuil plaats je gewoon naast de bank met een lekker warm vachtje.

Bekijk deze prachtige voorbeelden van rotan meubelen in de winter in het interieur.

Inspiratie voor rotan in de winter

Om rotan te beschermen tegen het natte en koude weer, is het verstandig om het naar binnen te halen. Gelukkig staat rotan ook nog eens heel erg leuk binnen. Dat kunnen we goed zien in de volgende vijf interieurs waarin rotan meubelen centraal staan.

Rotan-in-de-winter-1

Bron: fleurstudio

Rotan-in-de-winter-2

Bron: roomed

Rotan-in-de-winter-3

Bron: behangfabriek
[Tweet “Rotan meubelen voor binnenshuis in de winter: sfeervol en modern!”]

Rotan-in-de-winter-4

Bron: pinterest

Rotan-in-de-winter-5

Bron: mood-board

Rotan meubelen kunnen een beetje oncomfortabel zitten, daarom is het fijn om er een lekker warm schapenvacht of kussentje in te leggen voor meer comfort en warmte in de winter.

Je kunt rotan combineren met stalen meubels, houten meubels of bijvoorbeeld een mooie bank in de woonkamer. Rotan is verkrijgbaar in allerlei kleuren is ook gemakkelijk zelf te schilderen. Het roept een zomerse en vrijblijvende sfeer op in huis, kortom ideaal voor tijdens de donkere en natte dagen komende winter.

Staan bij jouw thuis rotan meubelen binnen of buiten? Wat doe jij met deze meubelen in de winter?

De laatste interieur inspiraties

Wat vind je van dit artikel?