De leukste inspiratie, tips & producten voor je interieur!

Menu

Stoer: Industriële fauteuils

We keken al eens naar industriële tafels en industriële eetkamerstoelen, maar wat dacht je van industriële fauteuils? Leuke en comfortabele stoelen voor in de woonkamer, slaapkamer, keuken of werkkamer. Een fauteuil of bijvoorbeeld een lounge stoel, zijn altijd van harte welkom omdat je er heerlijk in kunt zitten. Even bijkomen van een drukke dag, een extra stoel voor visite of een industriële fauteuil als eye-catcher in het interieur. Daarom kijken we vandaag naar mooie en inspirerende industriële interieurs en naar een aantal fauteuils van Industrior.

Inspiratie voor Industriële fauteuils

Een industriële fauteuil kan een authentieke stoel met een geschiedenis zijn, het kan een antieke stoel zijn of juist een moderne stoel gemaakt van metaal en bekleding. De volgende interieurs laten zien hoe je deze populaire interieur stijl toepast en wat je ervoor nodig hebt.

Bron: LuxxCulture
Bron: deavita
Bron: style-files
Bron: the design walker

Mooie industriële fauteuils van Industrior

Gelukkig hoeft een industrieel meubel voor in het interieur niet heel duur te zijn mits je kiest voor nieuwe industriële meubels. De meubels van Industrior zijn daar een goed voorbeeld van. Kwalitatieve meubels, gemaakt van duurzame en sterke materialen in een prachtig industrieel jasje! Ook al eens de relaxstoelen gezien?

Stoer & robuust

De simpliciteit van de meubels is goed te zien: een prachtig S-vorm frame aan de zijkant van een fauteuil geeft een stoere stoel een mooi eenvoudige look. Maar ook een mooi retro-look stoeltje doet het goed in een industrieel interieur. Kortom, veel mooie en unieke fauteuils die allemaal goed te combineren zijn in een industrieel interieur. Geef jouw huidige interieur wat meer robuustheid en karakter door te kiezen voor een echt industrieel meubel!

De laatste interieur inspiraties

Wat vind je van dit artikel?