De leukste inspiratie, tips & producten voor je interieur!

Menu

NEW TRENDS: welke woontrend past bij jou?

Ieder jaar worden in het najaar de nieuwste trends op het gebied van wonen gelanceerd. Met inspirerende sfeerbeelden en de nieuwste producten wordt er laten zien hoe je jouw interieur helemaal volgens de laatste trends kunt stylen. Vervolgens kun je kijken of er iets is van deze trends wat jou heel erg aanspreekt en past bij je eigen smaak en huidige interieurstijl. Dus ben je wel toe aan iets anders in je interieur, maar heb je geen idee hoe je dat kan aanpakken? Wil je bijvoorbeeld een andere stijl, nieuwe decoratie of andere kleuren in huis? Laat je dan inspireren door de nieuwe campagne NEW TRENDS van JYSK. Zij verzamelden de 3 grootste trends op het gebied van interieur design, The Thinker, Creative Mind en Human Nature. Elke trend is een aparte combinatie van kleuren, texturen en sfeer, samengesteld met alleen maar JYSK-producten.

The Thinker

Hou jij van een eenvoudige en minimalistische look? En heb je een voorkeur voor kalme kleuren als blauw, zwart en grijs, dan is The Thinker woonstijl echt iets voor jou! Met een strak lijnenspel wat de Scandinavische woonstijl typeert kun je een plekje voor jezelf creëren waar je gewoon even kunt zijn en de dagelijkse verplichtingen achter je kunt laten, al is het maar voor heel even.Creative Mind

Ben jij iemand die graag creatief bezig is en vertaalt dit zich ook naar je interieur? Hou je van zachte kleuren met hier en daar een accentkleur zoals roze of geel en ben je niet bang om een statement te maken? Dan is de Creative Mind woonstijl helemaal voor jou weggelegd. Met hier en daar een feminine touch en bohemian accenten kun je je helemaal vrij voelen en je gedachtes op zijn beloop te laten. Zo worden de meest geniale plannen en creatieve ideeën geboren!

Human Nature

Vind jij het heerlijk om het buitengevoel naar binnen te halen? En ben je dol op alles wat er in de natuur te vinden is? Dan is de Human Nature woonstijl echt iets voor jou! Met veel aandacht voor het hier en nu, de offline wereld en juist de verbinding met elkaar. De rust die je ervaart wanneer je een wandeling door het bos maakt, vertaalt naar een woonstijl. Er wordt veel gebruik gemaakt van kleuren die in de natuur te vinden zijn. Groen en bruintinten voeren de boventoon. Mix je dit met de warmte van hout dan omring je jezelf met een plekje waar jij even helemaal kunt opladen!

Voor deze blog hebben wij ons laten inspireren door de Deense woonwinkel JYSK.
JYSK heeft deze maand een hele gave nieuwe collectie voor het najaar gelanceerd!

Wij zijn natuurlijk heel benieuwd welke woonstijl jou het meest aanspreekt!

De laatste interieur inspiraties

Wat vind je van dit artikel?

Bekijk meer