De leukste inspiratie, tips & producten voor je interieur!

Menu

Rotan meubels: zomers of winters?

Rotan meubels zijn helemaal hot op het moment. Je ziet ze overal voorbij komen; in winkels, in interieurbladen, op tv. Je kunt er niet meer omheen. Maar is het een type meubel wat echt van dit moment is? Of is het een meubel voor door het gehele jaar? Kortom, vinden wij rotan meubels zomers, winters of geschikt voor het gehele jaar?

11x Rotan meubels in een interieur

Deze inspirerende 11 voorbeelden laten goed zien dat rotan meubels geschikt zijn voor in de zomer maar ook voor in de winter. Juist in de winter geeft het een interieur een frissere en zomerse sfeer, iets wat we goed kunnen gebruiken tijdens de donkere dagen.

Rotan-Meubels-1

Bron: objectstore

Rotan-Meubels-2

Bron: interiorjunkie

Rotan-Meubels-3

Bron: interiorinsider

Het leuke aan rotan meubels is dat je het met alles kunt combineren. Combineer het met hout, metaal of diverse stoffen. In de zomer leg je vrolijke kussentjes in de rotan stoel en in de winter vervang je het voor een lekker warm schapenvacht of plaid.

[Tweet “Combineer rotan meubels met jouw interieur het gehele jaar door!”]

Rotan-Meubels-4

Bron: cdn

Rotan-Meubels-5

Bron: vtwonen

Rotan-Meubels-6

Bron: interieurinspiratie

Ook de kleur van rotan beïnvloedt de sfeer. De meeste rotan meubels hebben hun natuurlijke kleur maar er zijn ook varianten waarbij ze zwart zijn geschilderd of in een andere iets vrolijkere kleur.

Rotan-Meubels-7

Bron: deinterieurcollectie

Rotan-Meubels-8

Bron: soekis

Rotan-Meubels-9

Bron: pinterest

Rotan-Meubels-10

Bron: interiorjunkie

Rotan-Meubels-11

Bron: interiorjunkie

De authentieke rotan meubels uit de jaren 60 werden gemaakt met een metalen frame als onderstel. Die vintage modellen zien we steeds vaker terug komen en zijn dan ook erg gewild. De nieuwe modellen van rotan meubels hebben vaak een rotan onderstel.

 

De laatste interieur inspiraties

Wat vind je van dit artikel?