De leukste inspiratie, tips & producten voor je interieur!

Menu

De marmer trend!

Marmer is een materiaal dat helemaal terug is van weggeweest. Het is al een tijdje weer veel te zien in verschillende interieurs. Zo wordt het bijvoorbeeld veel gebruikt als materiaal voor vloeren, maar ook meubilair en accessoires worden van marmer gemaakt. Zo zien we veel keuken accessoires van marmer, bijzettafels met een blad van marmer, een kast met een blad van marmer, marmer in de keuken als spat wand etc. Het is dus erg modern en van deze tijd!

Ben jij aan het twijfelen of je misschien wel een stukje marmer in huis wil nemen maar je hebt nog geen idee hoe je het gaat combineren of verwerken in je huidige interieur? Dan kun je nu hier inspiratie opdoen!

Marmer-trend-3

Bron: lijns

Marmer kun je combineren met je huidige keuken door middel van accessoires te kopen van marmer. Zoals deze snijplank of presenteerblad van marmer.

Marmer-trend-4

Bron: luxaflex

Kleinere accessoires zoals bakjes, schalen, tafels maar ook sieraden en tassen gaan helemaal mee in de marmer trend van het moment. Lekker fris voor in de zomer!

Marmer-trend-5

Bron: alboe

De keuken is een mooie plek om een marmeren blad te laten plaatsen. Het is duurzaam, gemakkelijk schoon te houden, hygiënisch en ook nog eens heel mooi! Iets voor jou?

Marmer-trend-6

Bron: woontrendz

Combineer marmer met zachte en wollige stoffen om meer warmte en sfeer te creëren. Marmer is tenslotte een kil en koud materiaal.

Marmer-trend-1

Bron: mydomaine
Marmer-trend-2
Bron: roomed

Deze twee keukens zijn helemaal ingericht met marmer. Niet alleen het aanrechtblad is van marmer gemaakt, maar ook de achterwand van de keuken. Een prachtige keuken met een chique uitstraling die marmer veroorzaakt!

De laatste interieur inspiraties

Wat vind je van dit artikel?