Merken

Dit zijn de merken waar we bij MakeOver écht van houden

Een van de redenen dat MakeOver jaren geleden is opgericht, was omdat er nog geen platform was waar diverse merken en meubels werden samengebracht. Het eindeloos afstruinen van verschillende webshops bleek voor velen een ergernis. Het zou pas echt handig zijn, als er één overzicht zou zijn van alle relevante meubelmerken op een enkel platform. En dat is precies wat we bij MakeOver hebben gedaan.

Behalve de vele inspiratie die we met je willen delen, hebben we namelijk een shopping platform ontwikkeld. Op dit platform kan iedereen eenvoudig de meubels en producten vinden waarmee het interieur kan worden gecreëerd dat het best bij jou past. Je bent niet meer beperkt tot de webshops die bovenaan in Google staan of het eerst in je hoofd opkomen. Bij MakeOver ontdek je merken die je anders nooit was tegengekomen.

Je hebt zonder twijfel al ontdekt dat elders op deze pagina een selectie te vinden is van merken die binnen ons shopping platform gefeatured zijn. Merken waarvan wij weten dat ze meubels produceren van de hoogste kwaliteit.

In totaal zijn er van meer dan 200 merken meubels en accessoires op het MakeOver platform te vinden. Door gebruik te maken van de handige filters, kan je op merken als BePureHome, Muuto en Iittala filteren.

Voor ieder budget een droom interieur

De merken die je bij MakeOver kunt tegenkomen variëren van betaalbare merken tot designermerken als Vitra en Kartell. Omdat niet ieder merk even goed bij ieder budget past, hebben we daarom een brede collectie samengebracht waardoor ook kwalitatieve merken binnen een kleiner budget zijn inbegrepen binnen het MakeOver platform.

Een goed voorbeeld hiervan is het ontzettend populaire Woood, dat voor een scherpe prijs meubels en interieur accessoires produceert van hoge kwaliteit. Of wat dacht je van BePureHome? Een net zo’n leuk merk als Woood dat unieke banken, tafels en andere meubels maakt.