Vind je het lastig om een sfeervolle en unieke slaapkamer samen te stellen? Weet jij niet precies wat je stijl is?

Dagelijks lezen honderden Nederlanders mijn blogs over slaapkamer inspiratie. Ze vinden de foto’s prachtig. Maar ik weet ondertussen dat niemand echt weet wat ze met alle inspiratie moeten doen.

De perfecte slaapkamer is er namelijk een die bij jou past.

Als je een slaapkamer van een foto kopieert, krijg je een slaapkamer waar jij je helemaal niet thuis in voelt.

Gelukkig kun je makkelijk leren wat je moet doen om een slaapkamer samen te stellen waar jij nog jarenlang van kunt genieten.

Ik heb het afgelopen jaar gewerkt aan het programma Slaapkamer Makeover.

Dit super simpele digitale programma kun je op je eigen tempo vanaf je mobiel of laptop volgen.

Je leert van A tot Z hoe je jouw persoonlijke wensen en behoeften kunt omzetten in een slaapkamer interieur dat bij je past.

Het is een stuk makkelijker dan veel mensen denken. Je leert de juiste kleuren en accessoires kiezen. Ook leer je hoe je met een klein budget kunt werken.

Natuurlijk heb ik dit programma niet gratis gemaakt. Dit kost eenmalig € 18,-. Dat is niet veel als dit betekent dat je de komende jaren veel meer van je slaapkamer geniet.

Ook komt er meteen een einde aan je lange zoektocht naar de juiste kleuren en decoratie.

Je kunt daarnaast mij via het programma gemakkelijk om persoonlijk advies vragen als je er niet uitkomt.

En nee, dit is iets wat je niet moet uitstellen. Een slaapkamer die perfect bij je past, leef en slaap je veel prettiger in. Wacht daarom niet maanden met het omtoveren van je slaapkamer tot je eigen paradijsje.

Nog even in het kort waar het programma je bij helpt:

  • Vinden van de betaalbare decoratie die bij je past
  • De stijl voor je slaapkamer
  • Het creeren van een prettige sfeer
  • De beste kleuren voor op de muren
  • De juiste verlichting
Ga jij vandaag met je Slaapkamer Makeover van start?

Voorproefje van het programma

Ondertussen hebben behoorlijk wat mensen het programma gevolgd. Ik had nooit verwacht dat zoveel mensen in de knoop zaten met hun slaapkamer.

Daarom heb ik het programma de laatste maanden nog een stuk beter gemaakt.

Je kunt nu eenvoudig al je vragen gratis aan onze specialisten stellen. Bijvoorbeeld zoals Jeltsje hieronder heeft gedaan.

Datzelfde deed Floor toen ze haar complete woning een Makeover ging geven. Want behalve de slaapkamer, kun je dit programma ook voor andere ruimtes volgen!

In het programma kun je stapsgewijs beter bekend worden met de stappen die je moet nemen om je slaapkamer leuker te maken. Een belangrijk voordeel volgens Jeltsje is dat je dit op je eigen tempo kunt doen.

Floor vond juist de vele inspiratie boekjes handig. Daar stonden accessoires in waarmee ze uiteindelijk haar slaapkamer heeft kunnen decoreren.

Je wilt ongetwijfeld nog wat meer zien van dit programma. Dat kan. Op deze pagina is een uitgebreide uitleg van het programma te vinden met wat meer informatie. Natuurlijk kun je ons ook gewoon een berichtje sturen via het contactformulier.