Webshops

De beste meubelwebshops komen samen op MakeOver!

Een van de ergste ergernissen wanneer we op zoek zijn naar meubels om ons interieur nóg leuker mee te maken, is de tijdrovende zoektocht door het assortiment van tientallen webshops. Hoe fijn zou het zijn als we in een enkel overzicht de leukste meubels van de beste meubelwebshops zouden kunnen ontdekken?

Dat is precies wat we met MakeOver hebben gedaan. Alle toonaangevende webshops op het gebied van interieur, van MADE, Sissy-Boy en Flinders tot Goossens en Wehkamp. Het assortiment van al deze webshops (en nog heel veel meer) is samengebracht in ons handige shopping platform.

Hierdoor hoef je niet meer het assortiment van al deze webshops apart af te gaan. Selecteer waar je precies naar op zoek bent en ontdek de leukste meubels die je mogelijk anders nooit was tegengekomen!

En dat maakt het online shoppen voor meubels natuurlijk stukken leuker. Je krijgt namelijk inspiratie voor jouw nieuwe interieur gaandeweg je de collecties van de verschillende webshops in ons handige overzicht afspeurt.

Shoppen voor jouw nieuwe interieur was nog nooit zo leuk

Alles voor je woonkamer, slaapkamer én nog veel meer. Op MakeOver ontdek je niet alleen de leukste meubels voor jouw interieur maar doen we er ook nog eens alles aan om je te inspireren met onze blogs, videos en ontzettend handige woonruimte en -stijl pagina’s.

Op deze pagina’s kan je per woonruimte of stijl een compleet overzicht genereren voor de meubels en accessoires die voor dit specifieke doeleinde perfect zijn. Heb je geen idee wat je in de hal moet ophangen? Dan is de hal en gang inspiratie de pagina die jou gaat helpen om je langs de leukste producten voor de hal te leiden.

Wat je ook zoekt: MakeOver helpt je het interieur van je dromen in te richten!

Ontdek het interieur van dit moment

Bekijk per woonruimte meubels en accessoires!

ONTDEK