De leukste inspiratie, tips & producten voor je interieur!

Menu

6x Inspirerende boomhutten

Droomde jij vroeger van je eigen boomhut in de tuin? Er zijn tegenwoordig heel veel mensen die droom hebben waargemaakt toen ze juist wat ouder waren. Volwassen mensen, gezinnen en koppels die besloten om in een boomhut te gaan wonen. Een ontzettende bijzondere manier van wonen en vooral de architectuur van de boomhutten is inspirerend. Daarom kijken we vandaag naar een aantal inspirerende boomhutten overal ter wereld.

6x Inspirerende boomhutten

Boomhutten kunnen heel groot maar ook heel klein zijn. Het is afhankelijk van de aantal bomen die er staan, hoe sterk de bomen zijn en natuurlijk hoe groot het budget is. Daarnaast heb je niet altijd een grote woonruimte nodig, dus waarom zou je deze dan bouwen? Deze mensen die daadwerkelijke in deze inspirerende boomhutten wonen, houden ook wel van down-sizen dus veel ruimte hebben ze niet nodig.

inspirerende-boomhutten-1

Bron: pinterest
[Tweet “Zou jij in een boomhut durven te wonen? Deze 6 inspirerende boomhutten nodigen uit om langs te komen!”]

Boomhutten variëren van grote hutten die je eigenlijk al huizen kunt noemen tot kleine hutjes laag bij de grond. Er is ontzettend veel variatie te vinden dus voor ieder wat wils!
inspirerende-boomhutten-2

Bron: supercompressor

Een boomhut kan ook gebouwd worden in een modern en minimalistisch strak jasje zoals dit huis. Stel je eens voor wat voor een prachtig uitzicht je hebt vanuit deze boomhut!

inspirerende-boomhutten-3

Bron: thehousethatlarsbuilt

Een bijzondere boomhut gebouwd van restmaterialen. Zo is de voorgevel bijvoorbeeld gemaakt van allerlei kozijnen en ramen uit andere huizen.

inspirerende-boomhutten-4

Bron: grazia.fr

Eén grote boom kan al voldoende zijn voor de basis van een houten boomhut. Deze boomhut is gebouwd vlakbij het strand en is de ideale plek voor strandliefhebbers, surfers en vakantiegangers.

inspirerende-boomhutten-5

Bron: outsideonline

Houten hutten zijn ook erg leuk in de winter. Gezellig rondom het haardvuur zitten in de houten boomhut, super romantisch toch?

inspirerende-boomhutten-6

Bron: midwest living

Heb jij vroeger gedroomd over een boomhut en zou je daar nu nog wel eens in willen verblijven? Veel boomhutten kun je ook voor een nachtje boeken! Zo voel je je weer als een klein kind met die grote droom!07

Eerder door jou bekeken producten

Home24 Afbeelding Einhorn II, Reinders
59,99 Home24 Afbeelding Einhorn II, Reinders home24 Bekijk Shop
Home24 Afbeelding Star Wars 30th Anniversary, Reinders
54,99 Home24 Afbeelding Star Wars 30th Anniversary, Reinders home24 Bekijk Shop
Home24 Lage kast Ruedesheim, Pelipal
89,99 Home24 Lage kast Ruedesheim, Pelipal home24 Bekijk Shop
Home24 Afbeelding Star Wars VII, Reinders
42,99 Home24 Afbeelding Star Wars VII, Reinders home24 Bekijk Shop
Home24 Afbeelding James Bond, Reinders
54,99 Home24 Afbeelding James Bond, Reinders home24 Bekijk Shop

De laatste interieur inspiraties

Wat vind je van dit artikel?