De leukste inspiratie, tips & producten voor je interieur!

Menu

40x mooiste badkamer accessoires onder de 50 euro

De badkamer kan gedecoreerd worden met ontzettend veel verschillende soorten badkamer accessoires zoals bijvoorbeeld badmatten, spiegels, doucherekjes, föhn houders, handdoeken, rekken, wasmanden en noem het maar op! Deze accessoires maken een mooie badkamer niet alleen sfeervol maar zorgen ook voor meer comfort in de badkamer. Dit zijn de 50 mooiste badkamer accessoires onder de 50 euro!

MakeOver’s badkamer favorieten

Wat zijn de laatste trends op het gebied van badkamers? De badkamer experts van MakeOver hebben ze gespot en zetten ze voor je op een rijtje.

  • Mat zwart sanitair! Donkere kranen, douchecabine’s en andere details in je badkamer met een mat zwarte afwerking. Deze trend komt oorspronkelijk uit de keuken is nu ook in de badkamer te vinden.

  • Een douchecabine is al lang niet meer een bak waarin je gaat staan. Tegenwoordig kun je de mooiste douchecabines uitzoeken en zó samenstellen dat hij precies in je badkamer interieur past

  • Spiegeltje, spiegeltje aan de wand… Wie is de mooiste van ‘t land? Behalve dat een spiegel je helpt bij het goed uitvoeren van je uiterlijke onderhoud is het ook een manier om je badkamer een extra design impuls te geven. Wij vinden de ronde spiegels met verlichting helemaal top!

We verdelen de badkamer accessoires in een aantal groepen zodat we het overzicht beter kunnen bewaren.

#1 Badmatten

Een badkamer zonder een fatsoenlijke badmat die je voor het bad, voor de douche of zelfs voor de wastafel kunt leggen is geen comfortabele badkamer. Een lekkere warme badmat zorgt ervoor dat je jezelf rustig kunt afdrogen zonder koude voeten te hebben.

Badkamer-accessoires-10

Bron: woodworkingdaily

Badkamer-accessoires-15

Bron: amber interiors
Badkamer-accessoires-2
Bron: 1oolayercake

Diverse badmatten voor in de badkamer

[products ids=”72484,72510,72460,72442″]

#2 Handdoeken

Kwalitatieve handdoeken die lang zacht blijven, goed af drogen en groot genoeg zijn bieden de meeste comfort in een badkamer. Handdoeken zijn onmisbare badkamer accessoires, dus zorg ervoor dat je de juiste koopt!

Badkamer-accessoires-3

Bron: carriagelanedesigns

Badkamer-accessoires-1

Bron: refinery29

Badkamer-accessoires-4

Bron: cote maison

Diverse handdoeken voor in de badkamer

[products ids=”53410,53385,53285,53258″]

#3 Douchegordijnen

Douche gordijnen zijn niet te mooiste badkamer accessoires die er zijn. Maar het heeft wel een goede functie: het tegengaan van spetters. In de moderne badkamers wordt er steeds vaker gebruik gemaakt van douche schermen, glazen wanden of een betegelde muur maar zoek je een goedkopere oplossing, dan is een douchegordijn het handigst.

Badkamer-accessoires-20

Bron: the inspired room

Badkamer-accessoires-21

Bron: urbanoutfitters

Diverse douchegordijnen voor in de badkamer

[products ids=”53336,53231,53182,53221″]

#4 Doucherekjes

Niet elke douche heeft een doucherekje nodig, vaak wordt er bij het bouwen van de badkamer al rekening gehouden met een nis of een plank waarop de benodigde douche spullen kunnen worden neergezet. Heb jij dit niet in de douche, dan komt een doucherekje goed van pas!

Badkamer-accessoires-17

Bron: deco boho chic

Badkamer-accessoires-19

Bron: pebble tile shop

Badkamer-accessoires-18

Bron: mydomaine

Diverse doucherekjes voor in de badkamer

[products ids=”29768,29701,29760,29764″]

#5 Handdoek rekken

Waar hang je de handdoek op nadat je deze eventjes gebruikt hebt? De handdoek moet immers wel even drogen voordat deze de wasmand in gaat. Daarvoor zijn handdoek rekken ontzettend handig. Hier kan een douche handdoek op drogen, een gastendoekje hangen die je vaker gebruikt of een kleine handdoek voor je gezicht.

Badkamer-accessoires-11

Bron: feedpuzzle

Badkamer-accessoires-7

Bron: home design etc

Badkamer-accessoires-9

Bron: petitepassport

Diverse handdoek rekken voor in de badkamer

[products ids=”53942,31232,31248,30981″]

#6 Tandenborstel houders

Nog zo’n leuke badkamer accessoire is een tandenborstel houder. Dit zijn vaak leuke bekers of kleine vaasjes waarin je de tandenborstels kwijt kunt. Het is niet alleen heel handig maar geeft de badkamer ook meer sfeer en stijl.

Badkamer-accessoires-12

Bron: insideout

Badkamer-accessoires-5

Bron: interiordesign

Diverse tandenborstel houders voor in de badkamer

[products ids=”53878,53801,53806,53605″]

#7 Wasmanden

Wasmanden zijn vooral praktische badkamer accessoires maar als je op zoek gaat naar mooie modellen dan worden ze ook een esthetisch onderdeel van de badkamer. Een mooie opvallende wasmand kan een eyecatcher in het interieur zijn!

Badkamer-accessoires-8

Bron: frenchy fancy

Badkamer-accessoires-16

Bron: blogspot

Diverse wasmanden voor in de badkamer

[products ids=”53692,53684,30229,29855″]

#8 Overige badkamer accessoires onder de 50 euro

Tenslotte zijn er veel meer badkamer accessoires zoals spiegels, föhn houders, wc matjes etc. Allemaal handige accessoires die de badkamer meer sfeer, comfort en functionaliteit geven.

Badkamer-accessoires-6

Bron: heimatbaum

Badkamer-accessoires-13

Bron: colorado homes

Badkamer-accessoires-14

MakeOver’s Badkamer Shoptips

Bij MakeOver beoordelen we onze shoptips niet alleen op de looks. We adviseren alleen bedrijven die betrouwbaar zijn met goede garanties. Voor de badkamer hebben wij 3 shoptips op een rijtje gezet.

  • Begin bij de basis. Het is goed om te kijken naar complete badkamers om zo inspiratie en een idee te krijgen wat er allemaal mogelijk is binnen de gewenste prijsklasse.

  • Het aantal objecten binnen een badkamer is beperkt. Een ligbad is natuurlijk erg comfortabel maar neemt ook ruimte in beslag. Tegenwoordig heb je prachtige ligbaden dus het hoeft niet ten koste te gaan van de looks.

  • Op de kosten letten doen we natuurlijk allemaal, een verbouwing is vaak al duur genoeg. Bekijk daarom deze scherpe badkamer aanbiedingen eerst!

“]

De laatste interieur inspiraties

Wat vind je van dit artikel?