De 9 mooiste wasbakken om je badkamer mee in te richten

Het kiezen van de juiste wasbak voor in jouw badkamer is een moeilijke klus. Er zijn zoveel mooie ontwerpen en wasbakken verkrijgbaar dat je af en toe niet meer weet welke je moet kiezen. Wij geven je graag een tiental mooie voorbeelden van wasbakken die in elke badkamer mooi zouden staan.

wasbak ideeen badkamer

Zelf een wastafel met wasbakken erin bouwen is ook een optie. Dit meubel is gemaakt van oude houten planken, een stenen blad en twee losse wasbakken.

witte wasbak ideeen

Bron: Stilinspiration

Een strakke wasbak die eigenlijk een complete wastafel is. Een prachtig ontwerp voor in een strakke badkamer.

badkamer inrichten wasbak glamour

Bron: Showandtellonline

Voor degenen die van glamour houden is deze marmeren wasbak met houten afwerking een must-have. De gouden kraan en het gouden putje geeft de finishing touch voor een glamoureuze en luxueuze look.


wasbak badkamer landelijk

Bron: Signaturehardware

Een wasbak in een landelijke en moderne stijl doordat het gemaakt is van hout en steen, en voorzien is van handgrepen. Het voordeel van deze wastafel is dat je veel opbergruimte hebt voor alle spullen.

wasbak badkamer

Ben jij een liefhebber van vintage dan is dit misschien wel een leuk idee voor jou. Dit oude emmertje is omgebouwd tot wasbak. Wij vinden dit een erg originele en vooral mooie oplossing.

betonnen wasbak

Bron: Kjestislykke

Een betonnen wasbak is net zoals de betonnen badkuipen helemaal trendy op het moment. Het ziet er strak uit, modern en stoer.

wasbak marokkaans

[rbon is=”wastingtimewisely”]

Houd je van een mediterrane sfeer? Dan is dit marmeren wasbakje met Moors patroon wellicht iets voor jou. Het is ook ideaal voor in een eclectisch badkamer.

wasbak hout badkamer

Bron: Horsedesign

Een houten wasbak is nog origineler, die kom je niet vaak tegen. Het voordeel is dat je viezigheid niet zo snel ziet maar het vergt wel wat meer onderhoud.

wasbak badkamer irnichten

Bron: Hgtv

Een wasbak met een oosters tintje geeft je ruimte meteen sfeer en karakter. Deze wasbak is gemaakt van porselein in een prachtig rood en wit motief.

Wat voor wasbak zie je het liefst in jouw badkamer? Laat het ons weten in een reactie.