badkamer-wasbak-wastafel
@sabinelamet_interior_feed

De 9 mooiste wasbakken om je badkamer mee in te richten

Door Tessa de Leeuw | | Badkamer

Het kiezen van de juiste wasbak voor in jouw badkamer is een moeilijke klus. Er zijn zoveel mooie ontwerpen en wasbakken verkrijgbaar dat je af en toe niet meer weet welke je moet kiezen. Wij geven je graag een tiental mooie voorbeelden van wasbakken die in elke badkamer mooi zouden staan.

Zelf een wastafel met wasbakken erin bouwen is ook een optie. Dit meubel is gemaakt van oude houten planken, een stenen blad en twee losse wasbakken.

Een strakke wasbak die eigenlijk een complete wastafel is. Een prachtig ontwerp voor in een strakke badkamer.

Voor degenen die van glamour houden is deze marmeren wasbak met houten afwerking een must-have. De gouden kraan en het gouden putje geeft de finishing touch voor een glamoureuze en luxueuze look.

Een wasbak in een landelijke en moderne stijl doordat het gemaakt is van hout en steen, en voorzien is van handgrepen. Het voordeel van deze wastafel is dat je veel opbergruimte hebt voor alle spullen.

Ben jij een liefhebber van vintage dan is dit misschien wel een leuk idee voor jou. Dit oude emmertje is omgebouwd tot wasbak. Wij vinden dit een erg originele en vooral mooie oplossing.

Een betonnen wasbak is net zoals de betonnen badkuipen helemaal trendy op het moment. Het ziet er strak uit, modern en stoer.

Houd je van een mediterrane sfeer? Dan is dit marmeren wasbakje met Moors patroon wellicht iets voor jou. Het is ook ideaal voor in een eclectisch badkamer.

Een houten wasbak is nog origineler, die kom je niet vaak tegen. Het voordeel is dat je viezigheid niet zo snel ziet maar het vergt wel wat meer onderhoud.

Een wasbak met een oosters tintje geeft je ruimte meteen sfeer en karakter. Deze wasbak is gemaakt van porselein in een prachtig rood en wit motief.

Wat voor wasbak zie je het liefst in jouw badkamer? Laat het ons weten in een reactie.