De leukste inspiratie, tips & producten voor je interieur!

Menu

Binnenkijker: Stoer en industrieel door Simone van Mixed by Moon

Bijna elke week kijken we binnen bij iemand uit Nederland met een fantastisch mooi en inspirerend interieur. Vandaag gluren we weer gezellig binnen bij iemand, namelijk Simone! We stellen haar graag even aan je voor!

Simone is 40 jaar en getrouwd met Gerwin. Samen hebben zij een zoon, Fynn, van 9 jaar. Het huis waar ze met z’n drietjes wonen kochten ze in juni 2015. Een echt klushuis in Amersfoort! Doordat de woning in de jaren daarvoor verhuurd was geweest, had het nogal wat aandacht en klus-uurtjes nodig. Gelukkig geen probleem voor Simone en Gerwin die van klussen houden! Hierdoor hadden ze ook veel meer mogelijkheden dan in een huis dat al helemaal af was. In de afgelopen twee jaar maakten zij van dit huis hun eigen droomhuisje en daar mogen wij nu in binnenkijken!

Welkom in de woonkamer!

De woonkamer van Simone is 7 meter breed en heeft openslaande deuren. Vanaf het begin wist ze dat de kozijnen zwart moesten worden. Het geeft namelijk een stoere en industriële look in het interieur. Afgelopen winter werd de lange wand van 10 meter onder handen genomen en van een betonlook voorzien. Een goeie tip van Simone:

Omdat de betonlookverf erg prijzig is smeerden wij er, geheel op eigen risico, tuinmortel tegenaan. Wij zijn ontzettend blij met het stoere resultaat en ook nog een heel betaalbaar. Wij zijn gek op dit soort uitdagingen.

De woonkamer is een mix van vintage, industrieel, hout en veel army-stuff. Allemaal spullen met een uniek verhaal.

De keuken van Simone

In de keuken werd van een aantal industriële krukjes en een oude archiefkast uit het leger een gezellige zithoek gemaakt. Simone zit hier graag met een kopje thee en wanneer ze aan het koken zijn. Deze stoere look werd doorgetrokken naar een donker grijze keuken voorzien van bruin leren handgrepen.

De tuin in Amersfoort

De tuin van het gezin ligt heerlijk op het zuiden. Hierdoor moesten ze wel voor wat schaduw zorgen. Ze bouwden daarom een overkapping in de tuin. Ook werden er een paar weken geleden nieuwe tegels gelegd. De tegels hebben een lichtgrijze kleur gekregen zodat ze binnen meer bij buiten betrekken. Je ziet dat de lichtgrijze betonlook vloer doorloopt in de grijze tegels in de tuin.

Ook buiten zien we eens mix van nieuwe en oude spullen. Hun heerlijke tuin ligt ook nog eens aan het water dus het is er heerlijk vertoeven in de zomer!

Wil je meer zien van het interieur van Simone? Bekijk dan haar Instagram account eens!

Vergelijkbare producten uit Simone’s interieur

[products ids=”65501,36340,24213,84216″]

[products ids=”23810,82473,24447,82610″]

De laatste interieur inspiraties

Wat vind je van dit artikel?