De leukste inspiratie, tips & producten voor je interieur!

Menu

Scandinavian Interior Junkie: binnenkijker bij Judith

Elke week kijken we bij iemand binnen die een passie heeft voor het inrichten van het interieur, een liefde heeft voor styling en er ook nog eens heel erg goed in is. Iemand die voldoet aan deze passies maar hier ook echt werk van maakt is Judith van het Instagram account juudithhome. Je hebt haar vast wel eens voorbij zien komen op IG en anders moet je echt eventjes naar haar profiel kijken en vooral volgen. Judith is een kei in het inrichten van haar eigen interieur. We zien een IG account met vooral veel lichte interieurs, een Scandinavische stijl, blauwtinten, houtsoorten en oog voor design. Laten we gauw eens kennismaken met Judith die zichzelf ook wel Scandinavian Interior Junkie noemt 😉

Het huis van Judith en haar vriend

Op 31 december 2013 kregen Judith en haar vriend de sleutel van hun allereerste huisje. Het huis was niet echt bewoonbaar: het was verouderd en toe aan een opknapbeurt. Je zou het een bouwval kunnen noemen… Ondanks alle bruin- en geeltinten waren Judith en haar vriend op slag verliefd op deze jaren 30 woning. Na 5 maanden te hebben geklust had het hele huis een mega make over ondergaan. Zo sloopten ze de muur tussen de keuken en de woonkamer, werd alle elektriciteit opnieuw aangelegd, werden de gaskachels vervangen voor centrale verwarming, kwam er zelfs een vaste trap naar de zolder, de badkamer werd daarnaast verbouwd en noem het maar op!

Doordat ze zoveel hebben aangepast en verbouwd is het huis wel helemaal naar hun eigen smaak geworden. Het grootste voordeel van zo’n grote verbouwing!

Het interieur en de stijl

Het vinden van je eigen interieur stijl is vaak een zoektocht, zeker wanneer je met z’n tweeën bent. In het begin waren ze nog erg zoekende. Zo begonnen ze met meubels van familie in het interieur. Totaal niet hun smaak uiteraard maar hierdoor leer je wel wat je niet mooi vindt. De muren hebben zelfs kleuren en patronen gehad waarvan Judith zich nu afvraagt waarom ze dat ooit gedaan heeft.

Drie jaar verder…

Ondertussen is het interieur dus behoorlijk verandert: licht, fris, gezellig en warm zijn de woorden waarmee je hun interieur kan omschrijven. Judith stelt zelf dat ze vindt dat het interieur wel iets weg heeft van een strandhuisje vanwege de zandkleurige muur en de blauwe accessoires. Een sfeer waarin wij ons direct kunnen vinden en die echt past bij het interieur van Judith en haar vriend.

Judith’s persoonlijke stijl kan omgeschreven worden als Scandinavisch met een tikkeltje stoer, aldus Judith. Nou, wij willen daar graag nog sfeervol en verfrissend aan toevoegen!

Een aantal leuke must haves in haar interieur zijn bijvoorbeeld de bank Umix van Leenbakker, de eettafel van Jysk, de lichtslinger van Cottonballights, de hangstoel van Sissyboy, het vloerkleed in de keuken van Ferm Living en een poster aan de muur van DesignClaud.

Volg Judith en haar interieur op Instagram voor meer inspiratie!

De laatste interieur inspiraties

Wat vind je van dit artikel?