De leukste inspiratie, tips & producten voor je interieur!

Menu

De mooiste eetkamer accessoires!

Bij het inrichten van je woonkamer komt het na het schilderen, klussen en het zoeken naar meubels op de accessoires aan. De accessoires zijn eigenlijk de sfeermakers voor de eetkamer en mogen zeker niet ontbreken. Welke accessoires passen het beste in een eetkamer en welke heb jij echt nodig?

Bekijk onze mooiste accessoires voor in de eetkamer die we speciaal voor jou bijelkaar gezocht hebben. Accessoires die je niet kan missen in de eetkamer en die de sfeer zeker zullen versterken.

Eetkamer accessoires: Vazen

eetkamer-accessoires-vazen

Bron: vtwonen

Mooie glazen, porseleinen of rubberen vazen komen steeds vaker terug in het interieur van een eetkamer. Omdat de eettafels steeds groter worden, kan er ook steeds vaker gebruik gemaakt worden van grote vazen voor bloemen en planten. Ze komen in allerlei kleuren, maten en materialen dus er is altijd iets te vinden wat jij mooi vindt.

Eetkamer accessoires: Verlichting

eetkamer-accessoires-verlichting

Bron: vtwonen

De verlichting bepaald voor een groot deel de sfeer. Zeker tijdens de avonduren en lange avonden in de winter is het belangrijk om fijne en sfeervolle verlichting te hebben in de eetkamer. Kies een mooie lamp of meerdere lampen voor boven de eetkamer tafel zoals in dit voorbeeld.

Eetkamer accessoires: Vloerkleden

eetkamer-accessoires-vloerkleed

Bron: freundevonfreunden

Misschien komt een vloerkleed niet meteen bij je op als je denkt aan eetkamer accessoires maar een vloerkleed maakt een ruimte juist vaak iets knusser en sfeervoller.

Eetkamer accessoires: Muur decoratie

eetkamer-accessoires-wall-art

Bron: unknown

Om je ruimte meer karakter te geven is het altijd een goede tip om muur decoratie op te hangen. Mooie lijsten met foto’s, kunstwerken of prints met leuke teksten doen het altijd erg goed in een eetkamer. Daarnaast geef je hiermee ook je gasten iets te kijken en een onderwerp om over te praten.

Eetkamer accessoires: Planten

eetkamer-accessoires-planten

Bron: ignitelight

Planten mogen tegenwoordig niet meer ontbreken in onze interieurs. Ook niet in de eetkamer. Een plant geeft de ruimte extra zuurstof en zuivert de lucht. Hou je eetkamer fris en schoon met mooie planten met groene bladeren of kleurrijke bloemen.

Eetkamer accessoires: Tafelkleed

eetkamer-accessoires-tafelkleed

Bron: style-files

Als laatste eetkamer accessoires hebben wij het tafelkleed gekozen. Men kiest er vaak voor om placemats te gebruiken maar wij vinden dat het ouderwetse tafelkleed echt niet mag ontbreken in je eetkamer. Het geeft je eetkamertafel iets meer sfeer en het beschermt het blad ook nog eens.

Eerder door jou bekeken producten

Balkonset Merano (5-delig), Merxx
399,99 Balkonset Merano (5-delig), Merxx Merxx Bekijk Shop
Renew Nachtkastje Porto 50 cm x 72 cm Mangohout
299,- 340,95 Renew Nachtkastje Porto 50 cm x 72 cm Mangohout RENEW Bekijk Shop
Fair Trade Original Picknickmand
32,5 32,50 Fair Trade Original Picknickmand Fair Trade Original Bekijk Shop
Woood Fauteuil ‘Otis’ kleur bruin
149,- Woood Fauteuil ‘Otis’ kleur bruin Woood Bekijk Shop
HEMA Huishoudkaarsen – 29 Cm – Goud – 4 Stuks (goud)
3,5 3,50 HEMA Huishoudkaarsen – 29 Cm – Goud – 4 Stuks (goud) HEMA Bekijk Shop

De laatste interieur inspiraties

Wat vind je van dit artikel?