De leukste inspiratie, tips & producten voor je interieur!

Menu

Fan van design? Vind hier de mooiste design eetkamers

Wie wil nou geen mooie design stoelen voor in de eetkamer? Prachtig design meubilair is tegenwoordig ook voor betaalbare prijzen verkrijgbaar omdat design klassiekers ook als replica’s verkrijgbaar zijn. Hierdoor kunnen veel meer mensen genieten van de prachtige design meubels in hun interieurs.

Fan van design? Wij hebben de mooiste design eetkamers bij elkaar gezocht ter inspiratie voor jou en de eetkamer.

De Eames DAR stoel wordt vaak gebruikt in eetkamers omdat de stoel comfortabel en eenvoudig in ontwerp is. De stoel past in bijna elk ontwerp en geeft je eetkamer een designers stijl. Let op dat de armleuningen wel onder je tafel passen.

design-eetkamers-eames

Bron: indulgy

Naar de Eames DAR is ook de Eames DSW een populaire eetkamerstoel voor in design eetkamers. Een comfortabele stoel in een prachtig minimalistisch en tijdloos design. Wie wil nou niet zo’n design klassieker in de eetkamer?

design-eetkamers-eames-wit

Bron: efterstormen

De Wishbone stoelen worden steeds populairder. We zien ze bijvoorbeeld vaker terug in Scandinavische en Japanse interieurs. Een must have in design eetkamers.

design-eetkamers-wishbone

Bron: dotandbo

De Panton chair is een design klassieker die niet mag ontbreken in dit lijstje. De panton chair is onderdeel van de groep design meubilair waarin alle klassiekers thuis horen. Een minimalistische stoel met organische vormen.

design-eetkamers-panton

Bron: housebeautiful

Mix een aantal mooie design stoelen met elkaar aan 1 tafel voor een speels en interessant effect.

design-eetkamers-mix1

Bron: hdbuttercup

De Wire Chair is een van de design klassiekers die steeds vaker terug komt in onze interieurs. Een eenvoudig en uniek ontwerp van ijzeren frames waarbij een kussen geen overbodige luxe is als je graag lang natafelt.

design-eetkamers-wire-chair

Bron: apartmenttherapy

De laatste interieur inspiraties

Wat vind je van dit artikel?