De leukste inspiratie, tips & producten voor je interieur!

Menu

Strak en stijlvol: design eethoek. Bekijk de mooiste hier.

Strak en stijlvol dineren doe je in een design eethoek. Wij hebben de mooiste design eethoeken bij elkaar gezocht ter inspiratie voor jou. In elke design eethoek kom je design meubelen tegen zoals een mooie Eames eetkamer stoel of een ander unieke eetkamerstoel. Ook de eetkamertafel mag natuurlijk niet vergeten worden. Ga je voor een ronde of rechthoekige tafel? Wordt het een houten tafel of een kunststoffen tafel? Alles is mogelijk in een design eethoek, zo lang het maar heel goed matcht met je eetkamerstoelen en de ruimte.

Voorbeelden van de mooiste design eethoek

Een prachtige design eethoek kan mooi tot zijn recht komen in een authentieke woning. De houten balken in het plafond, de vloerbedekking en prachtige hogen wanden vormen een goede basis voor deze design eethoek. Een ronde houten tafel met industriële stoelen, iets voor jou?

design-eethoek-zilver

Bron: remodelista

Een ander mooi voorbeeld van een authentieke woning is deze klassieke woonkamer met design eethoek. Je ziet hier prachtige klassieke elementen en lijsten in het plafond, veel natuurlijk licht, een houten planken vloer en moderne design meubelen. Heb je de Eames Lounge Chair in de achtergrond al gespot?

design-eethoek-hout

Bron: dustjacket-attic

Minimalistisch, klein en strak. Een kleine design eethoek die bestaat uit een kleine ronde tafel met gestoffeerde eetkamer stoelen. De lamp die boven de eetkamertafel hangt is een echte eye-catcher. Iets wat we veel zien terugkomen in een design eethoek.

design-eethoek-koper

Bron: dustjacket-attic

Deze eethoek is een combinatie van minimalistisch, strak en modern. Geometrische vormen, strakke meubels, neutrale kleuren en een opvallend modern armatuur boven de eetkamertafel. Een bijzondere design eethoek!

design-eethoek-grijs

Bron: dustjacket-attic
[Tweet “Combineer een design eethoek met authentieke elementen en materialen voor meer sfeer!”]

Hou jij van iets minder strak? Dan is deze Scandinavische design eethoek misschien wel iets voor jou. De witte wanden in combinatie met de houten balken en accessoires geven de ruimte warmte en sfeer. De design eethoek is geplaatst op een prachtig geometrisch tapijt.

design-eethoek-wit

Bron: justthedesign

Donkere kleuren, hout tinten en houten design meubelen zijn de basis van deze design eethoek. De eethoek heeft een robuust tintje doordat de tafel van houten planken is gemaakt. Samen met de eetkamerstoelen van Eames vormt het een geheel.

design-eethoek-zwart

Bron: unknown

De laatste interieur inspiraties

Wat vind je van dit artikel?