De leukste inspiratie, tips & producten voor je interieur!

Menu

Vrolijk dineren? Een eetkamer met felle kleuren!

Ben jij een liefhebber van vrolijke kleurtjes en wil je graag vrolijk dineren in je eigen eetkamer? Dan is het inrichten van je eetkamer met felle kleuren de oplossing voor jou. Vaak worden eetkamers neutraal gehouden maar waarom zouden we niet gewoon een leuk kleurtje toevoegen? Of misschien wel meerdere kleuren samen gebruiken?

Dé eetkamer met felle kleuren om vrolijk te dineren!

eetkamer-met-felle-kleuren-geel

Bron: vivafullhouse

De vrolijkste kleur uit het felle kleuren palet is kanarie geel. Een vrolijke, warme en zonnige kleur voor in je eetkamer. Combineer geel met bijvoorbeeld blauw voor een speels effect. Wordt jij ook zo vrolijk als je deze eetkamer ziet?

eetkamer-met-felle-kleuren-roze

Bron: brightbazaarblog

Roze is een kleur die heel divers is. Roze op zichzelf is een zachte en lieve kleur maar als je het combineert met andere kleuren zoals geel en blauw dan krijgt de kleur veel meer pit. Zeker in geometrische vormen en patronen.

eetkamer-met-felle-kleuren-paars

Bron: unknown

Ook paars is een goede kleur om te combineren met andere felle kleuren. Zoals je ziet kun je heel veel kleuren met elkaar combineren zolang je de basis van de eetkamer neutraal houdt.

eetkamer-met-felle-kleuren-kleurrijk

Bron: art--book

Heb jij een witte keuken en wil je het graag wat speelser maken? Plaats dan allerlei verschillende kleuren stoelen aan je eetkamer tafel voor een vrolijke effect.

eetkamer-met-felle-kleuren-warm

Bron: facebook

Warme en vrolijke kleuren gaan heel goed samen zoals in dit voorbeeld van een eetkamer met felle kleuren. We zien hier geel, rood, blauw, lichtblauw, oranje, roze en zwart met wit.

eetkamer-felle-kleuren-piano

Bron: housetohome

Ben jij op zoek naar een kleurrijke eye-catcher voor in je eetkamer? Wij waren blij verrast toen we deze roze piano zagen. Een uniek en onverwachts element in je eetkamer.

eetkamer-met-felle-kleuren-wand

Bron: apartmenttherapy

Onze laatste mooie eetkamer van vandaag is deze rode passievolle eetkamer waarbij 1 wand in een felle kleur is geschilderd. Het voordeel van een wand schilderen is dat je de sfeer gemakkelijk kunt aanpassen door er een nieuwe kleur overheen te schilderen.

De laatste interieur inspiraties

Wat vind je van dit artikel?