De leukste inspiratie, tips & producten voor je interieur!

Menu

Inspiratie voor jouw strandhuis interieur

Ben je op zoek naar inspiratie voor jouw strandhuis interieur? Een vakantiehuis interieur? Of het interieur bij jouw thuis? Kijk dan vooral niet verder maar doe inspiratie op uit het design en interieur van dit prachtige hotel in Griekenland! Het Casa Cook hotel in Rhodos laat prachtig zien hoe de strandstijl doorgevoerd kan worden in een interieur.

Strandhuis interieur in Griekenland

De ontwerper achter dit prachtige hotel is Michael Schickinger van Lambs & Lions. Samen met een Griekse architect en interieur designer ontwierp en richtte hij dit prachtig hotel in. Dit creatieve team heeft goed gebruik gemaakt van de omgeving en het landschap van Rhodos zoals je kunt zien. Alles is open en transparant gehouden waardoor je de natuur echt in je op kunt nemen.

strandhuis-interieur-1strandhuis-interieur-6strandhuis-interieur-5strandhuis-interieur-4strandhuis-interieur-3strandhuis-interieur-2

Alle meubels en materialen hebben de kleuren van de natuur en de omgeving. Hierdoor past dit hotel ook zo mooi op deze plek. Het steekt niet af maar het gaat er ook juist in op.

strandhuis-interieur-7

Het warme hart van het hotel is het restaurant en het zwembad. Hier bevinden zich allerlei lounge gedeeltes waar je kunt ontspannen en genieten van een drankje.

strandhuis-interieur-8strandhuis-interieur-13strandhuis-interieur-12strandhuis-interieur-11strandhuis-interieur-10strandhuis-interieur-9

Bron: insideout

Elke villa van dit hotel heeft ook nog eens een privé zwembad waar je vanuit het bed op uit kijkt! Het luchtige en natuurlijke interieur van de villa’s past helemaal bij de rest van het hotel.

De laatste interieur inspiraties

Wat vind je van dit artikel?