De 5 beste online programma’s voor kantoorinrichting.

Ontwerp je eigen kantoor op internet. Klinkt jou dat ook goed in de oren? Dan moet je zeker eens een kijkje nemen bij de volgende online programma’s voor kantoorinrichting. Wij hebben de 5 beste online programma’s voor kantoorinrichting op een rijtje gezet zodat je precies weet wat je krijgt.

Online programma voor kantoorinrichting: SKO

Ontwerp je eigen kantoor met het online programma van SKO en bekijk direct het resultaat wat je voor ogen had. Het programma werkt het beste in de browser genaamd Internet Explorer op een Windows computer.

Online programma voor kantoorinrichting: Floorplanner

Floorplanner is een bekend online programma voor het ontwerpen van ruimtes. Niet alleen kantoor maar ook gehele woonhuizen kun je in dit fantastische programma zelf ontwerpen. Floorplanner heeft ‘s werelds grootste meubilair bibliotheek voor je beschikbaar zodat je altijd iets moois vindt voor in je kantoor.

online-programma-kantoor-floorplanner-kantoorinrichting

Bron: choro

Online programma voor kantoorinrichting: IKEA

Zoals je misschien al wist verkoopt IKEA ook kantoorinrichting. De collectie wordt steeds groter, diverser en moderner. Daarnaast hebben ze ook hun eigen online programma ontwikkeld waar jij je eigen kantoor kunt ontwerpen.

online-programma-kantoor-ikea-kantoorinrichting

Bron: ikea

Online programma voor kantoorinrichting: Google SketchUp

Heb je er iets meer tijd en moeite voor over, dan is Google SketchUp het programma voor jou. Laat je niet afschrikken door alle tools, het is een gebruiksvriendelijk programma met veel opties, materialen en meubilair.

online-programma-kantoor-sketchup-kantoorinrichting

Bron: contractenviroments

Online programma voor kantoorinrichting: Rocor

Met behulp van het Rocor tekenprogramma kun je heel gemakkelijk werkruimtes zelf tekenen, inrichten en zelfs verlichten. Maak gebruik van de bibliotheek vol met ramen en deuren, behang, verf, meubels en veel meer.

online-programma-kantoor-rocor-kantoorinrichting

Bron: rocor