De beste tools om je kinderkamer online mee in te richten

Ben je zwanger en wil je beginnen aan het inrichten van de kinderkamer? Begint het te kriebelen om helemaal los te gaan met het interieur van de kinderkamer? Kies dan een van de onderstaande online programma’s waarmee je de kinderkamer online kan inrichten voordat je begint met verbouwen, verschuiven en verplaatsen van meubels.

Wat zijn nou de beste tools om je kinderkamer online mee in te richten? Wij zetten ze graag voor je op een rijtje. Dat scheelt jou weer tijd en kun je meteen beginnen met ontwerpen.

Lees altijd even of een online programma geschikt is voor jouw computer. Heb je een Windows PC of een Apple? De meeste programma’s zijn voor Windows PC’s.

In2Lifestyle

Je kinderkamer online ontwerpen is helemaal niet zo moeilijk. Bij In2Lifestyle meld je je gratis aan en kun je direct beginnen met tekenen.


http://www.in2lifestyle.nl/

kinderkamer online inrichten programma

Roomplanner

Ook bij Roomplanner kun je een kinderkamer ontwerpen en inrichten. Je kunt hier zelfs experimenteren met verlichting, kleur en vloeren. Dit online programma is uitgebreid en gemakkelijk te gebruiken.


http://www.roomplanner-online.nl/

kinderkamer online ontwerpen

Belightsoft

Dit 3D programma is geschikt voor Apple computers. Zij bieden een betaalde versie of de gratis versie die overigens ook al heel erg realistische beelden geeft.


http://www.belightsoft.com/main.php

kinderkamer online ontwerpen met programma

Ikea

Ikea biedt ook een online service voor het inrichten van interieurs zoals slaapkamers, badkamers en ook kinderkamers als je op de opbergsysteem planner klikt. Het nadeel van Ikea is dat je alleen de meubels van hun collectie kunt gebruiken.


http://www.ikea.com/ms/nl_NL/rooms_ideas/splashplanners.html

online kinderkamer inrichten

Welk programma vind jij het prettigst werken? Laat het ons weten in een reactie.