De leukste inspiratie, tips & producten voor je interieur!

Menu

Een modern familie huis

Dit smalle en lange huis staat op een eveneens smal en lang stuk grond waardoor het dus deze bijzondere vorm heeft gekregen. Het is een modern ingericht huis met een jas van bijzondere architectuur. Het is een tikkeltje minimalistisch, een stukje Scandinavisch maar vooral heel erg open en ruimtelijk. Een modern familie huis in Melbourne, Australië is de inspiratiebron van vandaag!

Een modern familie huis in Melbourne

De voorkant van het huis past helemaal in de stijl van de omgeving maar de achterkant is juist hartstikke modern. Het huis is slechts 5 meter breed waardoor er dus heel creatief omgegaan moest worden met de gegeven ruimte.

Modern-Huis-Architectuur-1Modern-Huis-Architectuur-2Modern-Huis-Architectuur-3Modern-Huis-Architectuur-4Modern-Huis-Architectuur-5Modern-Huis-Architectuur-6Modern-Huis-Architectuur-7Modern-Huis-Architectuur-8Modern-Huis-Architectuur-9Modern-Huis-Architectuur-11Modern-Huis-Architectuur-12Modern-Huis-Architectuur-13Modern-Huis-Architectuur-14Modern-Huis-Architectuur-15Modern-Huis-Architectuur-910jpg

Bron: design milk

Het huis is functioneel, strak en voorzien van de nieuwste technologie maar toch voelt het ook als een warm en sfeervol huis doordat er zoveel hout gebruikt is. Een warm en fijn materiaal waarmee ook goed gewerkt kan worden.

Hoge plafonds en ramen op de juiste plekken zorgen ervoor dat deze smalle woning niet klein en smal aanvoelt maar juist heel licht en open. Indoor en outdoor ruimtes zijn van elkaar afgescheiden door middel van glazen deuren. Ideaal wanneer het lekker weer is zodat je één open ruimte krijgt wanneer de deuren aan de kant geschoven worden.

Een prachtig modern familie huis met veel functionaliteit, sfeer en creatieve oplossingen!

De laatste interieur inspiraties

Wat vind je van dit artikel?