De leukste inspiratie, tips & producten voor je interieur!

Menu

De mooiste boomhut hotels!

Vroeger wilden we allemaal wel een boomhut in de tuin maar helaas was dat maar voor weinige weggelegd. Of je had geen grote tuin, geen handige vader of er was geen boom om er eentje te maken. Maar om je toch nog even zo jong als een kind te voelen zijn er gelukkig wel boomhut hotels. Slapen en verblijven in een boomhut, dat klinkt toch fantastisch? Dit zijn de mooiste boomhut hotels van het moment!

Inspiratie: boomhut hotels om van te dromen!

#1 Sunrise House – Green village in Bali

Het allereerste boomhut hotel is Bali’s Green Village. Hier bevinden zich 18 huisjes waarvan eentje het Sunrise House genoemd wordt. Alle huizen in dit complex zijn duurzaam en gemaakt van bamboe. De huizen zijn handgemaakt door Elora Hardy en ontworpen door Ibuku. Dit huis heeft maar liefst drie slaapkamers, een zwembad, een tuin aan de rivier en prachtige uitzichten. Je slaapt hier (met z’n zessen) voor 446 dollar per nacht.

Bron: Rio Helm

#2 Woodman’s Treehouse in Engeland

Iets dichterbij huis ligt deze mooie boomhut. Het huis heeft diverse verdiepingen, een open douche, een open haard, pizza oven, sauna, jacuzzi en zelfs een glijbaan om naar beneden te gaan! Het huis ligt in de bossen van Dorset in het zuid-westen van Engeland. Het is een zelfvoorzienend huis gemaakt van eiken bomen.

Bron: Crafty Camping

#3 Playa Viva – Mexico

Een prachtig hotel met de meest mooie uitzichten over de zee, yoga faciliteiten, biologisch eten en veel meer. Een ideale plek om helemaal tot rust te komen. Het huis bevindt zich twee meter boven de grond tussen de palmbomen.

Bron: Smiling Forest Photography

#4 Treehotel in Zweden

Wellicht heb je wel eens van dit mooie hotel gehoord in Zweden. Het hotel is geinspireerd op de Zweedse film The Tree Lover waarin drie mannen een boomhut bouwen samen. Het hotel is een mix van Scandinavisch design en luxe gecombineerd met duurzame energie en materialen. Het hotel bevindt zich bij de Lule rivier en alle huizen hangen zo’n vier tot zes meter boven de grond.

Bron: dookphoto

#5 Kingston Treehouse in Zuid Afrika

Dit boomhut hotel ligt op een stukje prive land genaamd Lion Sands. Het Kingston Treehouse is een volledige ingericht huis van 60 vierkante meter. Het huis is gebouwd van hout en glas en te bereiken via een brug. Middenin de natuur van Afrika!

Bron: treehotel

De laatste interieur inspiraties

Wat vind je van dit artikel?