De leukste inspiratie, tips & producten voor je interieur!

Menu

Een zwart wit interieur met veel zen!

Steeds meer mensen zoeken naar een toevluchtsoord, een vakantiehuisje of een plek waar ze helemaal tot rust kunnen komen buiten de drukke stad en zonder die dagelijkse sleur. Dit gebeurd natuurlijk niet alleen in Nederland maar ook in het buitenland, zoals bijvoorbeeld Denemarken. Denemarken heeft ontzettend veel mooie plekken waar je tot rust kunt komen in de mooiste (houten) huizen. Dankzij het vele water in Denemarken, zijn er ook veel huizen aan de zee te vinden. Dit prachtige zomerhuisje / vakantiehuisje ligt in het Noord Westen van de provincie Zeeland in Denemarken. Het huis heeft een prachtig zwart wit interieur met ontzettend veel zen. Laten we snel een kijkje nemen in deze binnenkijker.

Zwart wit interieur uit Denemarken

Het huisje zag er in eerste instantie niet zo prachtig uit zoals het er nu uitziet, maar dankzij het vele werk en de uitbreiding in de jaren 90 werd het toch wat de eigenaren er graag wilden creëren. Een rustgevende plek met veel ruimte en een grote connectie met het buitenleven.
zwart-wit-interieur-zen-02zwart-wit-interieur-zen-03zwart-wit-interieur-zen-04zwart-wit-interieur-zen-05

Je ziet niet alleen veel Scandinavisch design maar ook veel rommelmarkt vondsten door het huis staan. We zijn gewend dat mensen uit Noorwegen, Zweden, Denemarken en Finland graag design in huis halen uit hun eigen land maar ze zijn ook ontzettend goed in het combineren van dit nieuws met veel moois oud!

zwart-wit-interieur-zen-06zwart-wit-interieur-zen-07zwart-wit-interieur-zen-08zwart-wit-interieur-zen-09zwart-wit-interieur-zen-10zwart-wit-interieur-zen-11zwart-wit-interieur-zen-12zwart-wit-interieur-zen-13zwart-wit-interieur-zen-14

Bron: boligliv

Dat je in dit sfeervolle en rustgevende huis goed tot rust zou kunnen komen is heel goed te zien. Veel ontspanningsplekken, weinig afleidingen, niet teveel details, eenvoudige maar toch ook een decoratieve inrichting en alle gemakken die je maar kunt bedenken.

Leuke zwart wit items

[products ids=”26065,28110,30279,31061″]

[products ids=”31069,34271,34512,57146″]

De laatste interieur inspiraties

Wat vind je van dit artikel?