De leukste inspiratie, tips & producten voor je interieur!

Menu

Een strak wit interieur op het platteland

Wij zijn altijd op zoek naar die mooie droomhuizen op prachtige locaties. Droomhuizen die uniek zijn, die opvallen en die je niet overal zult vinden. Zo vonden we vandaag deze mooie oude boerderij in Horning, Zweden. Het is een prachtig authentiek gebouw, ingericht in neutrale kleuren zoals wit en zwart. Het interieur is strak en vooral heel erg wit, maar dat maakt de ruimtes ook zo licht en fijn om in te verblijven. Vergeet niet dat in landen zoals Zweden het in de winter erg donker kan blijven overdag, dus een beetje extra licht is nooit overbodig. Laten we snel een kijkje nemen in dit prachtige droomhuis op het platteland van Zweden met een strak wit interieur.

Een strak wit interieur op het platteland van Zweden

Als je van kleur houdt, dan is dit interieur niks voor jou. Maar ben je een liefhebber van veel contrast en kleuren zoals zwart en wit, dan is deze woning de perfecte inspiratiebron!
Strak-Wit-Interieur-2

Dit authentieke kastje kreeg een nieuwe lik verf en porseleinen grepen waardoor het prachtig staat in deze oude boerderij. De afbeeldingen die bovenop het kastje staan vormen een mooi contrast met de witte muur en zijn van Atelier Clot, Bramsen en Brunholt.

Strak-Wit-Interieur-3

Dan komen we in de keuken van de woning met een gezellige eethoek die ingericht is met een grijs geschilderde lange tafel, stijlvolle stoelen van Axelsen Furniture en een lange bank.

Strak-Wit-Interieur-4

De rustieke accessoires die op het aanrecht van de keuken staan, geeft het interieur wat meer warmte. De snijplanken, potten en schaal zijn allemaal van de rommelmarkt.

Strak-Wit-Interieur-5

Buiten kan er heerlijk gegeten en ontspannen worden bij een mooie open haard. Zoals je ziet staan hier helemaal geen dure meubels maar juist een tuinset die je overal kunt kopen. Door de aankleding ontstaat er een gezellige en knusse eethoek.

Strak-Wit-Interieur-6

Deze tafel komt uit Indonesie en is zwart geschilderd. Hierdoor ontstaat er een Scandinavische en moderne look, een perfecte werkplek in de woonkamer samen met de prachtige Eames stoel.

Strak-Wit-Interieur-7

De woonkamer is het pareltje van de woning. Wat een prachtige ruimte met hoge plafonds en mooie licht inval! De woonkamer bevindt zich op de eerste verdieping en is ruimtelijk ingericht. Een groot kleed maakt het interieur gezellig samen met het Daybed van Skovshoved Møbelfabrik, het dierenvacht van Garant en de kussens van de Ikea.

Strak-Wit-Interieur-8

Op weg naar de slaapkamer loop je langs deze prachtige kledingkast waar voldoende plaats zal zijn voor alle kleding, schoenen en andere items.

Strak-Wit-Interieur-9

Aan de slaapkamer ligt ook een terras waardoor je daar ook lekker kunt genieten van de frisse lucht en het ochtendzonnetje.

Strak-Wit-Interieur-10

Het grote glazen raam in de slaapkamer zorgt ervoor dat er veel licht naar binnenvalt. Hier zie je ook meteen het mooie terras aan de slaapkamer liggen. De slaapkamer is eenvoudig en sfeervol ingericht met een vloerkleed van Garant, een mooie stoel van Skovshoved Furniture en bedspreien van House Arts en Algan.

Strak-Wit-Interieur-1

Bron: Femina.dk

Tenslotte zien we hier de woonkamer. Hier is gekozen voor een mooie zwevende bank die de ruimte groter laat lijken, bakstenen haard en nog een originele vloer van vroeger!

 

 

De laatste interieur inspiraties

Wat vind je van dit artikel?