De leukste inspiratie, tips & producten voor je interieur!

Menu

Een landelijk interieur in Zweden

Scandinavische interieurs zijn de grootste inspiratie bron voor velen van ons op dit moment. Naast de moderne interieurs met designklassiekers, houden de mensen uit Zweden ook van landelijke interieurs met veel sfeer. Zoals dit voorbeeld van een landelijk interieur in een klein appartement van maar 34 m2 groot. Super klein dus, maar wel efficient en gezellig ingericht.

Compact wonen in een landelijk interieur

Dit kleine appartement bevindt zich in een groot pand dat stamt uit 1883. Het appartement heeft een keuken, een woon/slaapkamer, een badkamer met een toilet en een kleine hal. Ondanks dat het zo klein is, oogt het toch heel ruim en licht. Dit komt doordat er zoveel ramen zijn en dus veel daglicht naar binnenvalt maar ook vanwege de neutrale en lichte kleuren die gebruikt zijn in het interieur.

Landelijk-interieur-1

Landelijk-interieur-2

Landelijk-interieur-3

[Tweet “Compact wonen doe je met een efficient interieur”]

Landelijk-interieur-4

Alle wanden in het appartement zijn licht van kleur gehouden maar toch met een warme tint voor sfeer. Lichte kleuren reflecteren het licht waardoor je dus een frisser en lichter interieur krijgt.

Landelijk-interieur-5

Door geen gordijnen voor de ramen te hangen maak je de ruimte groter en maak je optimaal gebruik van het licht dat naar binnen valt. De houten lambrisering is nog authentiek maar als je deze weg zou halen, zou de ruimte nog groter lijken.

Landelijk-interieur-6

Bron: stadshem

Compact en klein wonen kan dus ten eerste heel gezellig zijn, het is efficient want je plaatst niet meer meubels en spullen dan dat je nodig hebt en het is ook nog eens goedkoper! Dit mooie appartement staat te koop in Zweden voor maar liefst 250.000 euro.

De laatste interieur inspiraties

Wat vind je van dit artikel?