De leukste inspiratie, tips & producten voor je interieur!

Menu

8x Thuiswerkplek inspiratie: ideeën

Thuiswerken wordt steeds populairder. Ouders met kinderen kiezen er vaak voor om een dag in de week thuis te werken. Ondernemers werken vaak vanuit huis, zelfstandigen, en noem het maar op! Een thuiswerkplek is dus steeds meer vraag naar en ook naar hoe je het nu inricht. Daarom gaan we aan de hand van deze 8 thuiswerkplek voorbeelden weer wat inspiratie op doen.

8x Thuiswerken aan je thuiswerkplek

Een thuiskantoor, werkplek, werkkamer of hoe je het ook noemt, is een must have in huis op het moment. Niet alleen om voor je werk, je eigen zaak of voor een opdrachtgever aan de slag te kunnen maar ook om eens lekker te kunnen hobbyen bijvoorbeeld. De volgende voorbeelden zijn de populairste werkplekken van het moment!

Bron: thecozyspace
Bron: Home Designing
Bron: Loeffler Randall
Bron: Gravity Home
Bron: sfgirlbybay

Staand of zittend werken?

Tegenwoordig kijk je niet meer alleen naar de juiste bureaustoel of bureau maar je kijkt ook of je bijvoorbeeld eens staand zou willen werken? Dit kan wanneer je kiest voor speciale bureaus die in hoogte verstelbaar zijn. Staand werken is het nieuwe werken!

Bron: sfgirlbybay
Bron: decouvrir design
Bron: apartmenttherapy

Functioneel of vooral een mooie werkplek?

Een werkplek moet natuurlijk goed functioneren, je moet er goed kunnen werken, goed zitten, goed licht hebben etc. Maar het mag er natuurlijk ook aantrekkelijk uit zien. Zeker wanneer de thuiswerkplek zich in bijvoorbeeld de woonkamer bevindt. Of wanneer je klanten of opdrachtgevers wilt ontvangen in een werkkamer.

De laatste interieur inspiraties

Wat vind je van dit artikel?