De leukste inspiratie, tips & producten voor je interieur!

Menu

8x werkplek bij het raam

Het valt ons op dat veel werkplekken bij mensen thuis vaak tegen de wand worden geplaatst. Dit kan heel handig zijn wanneer je veel wilt ophangen tegen de wand en waar je snel naar moet kunnen kijken, wanneer je veel boeken op het bureau nodig hebt of wanneer je bijvoorbeeld een moodboard op de wand wilt maken. Maar eigenlijk is het veel beter om een werkplek bij het raam te creëren.

Je denkt wellicht dat dit je teveel zal afleiden, maar werken in daglicht is juist heel erg goed voor de energie! Daarnaast kun je inderdaad ook even naar buiten staren wanneer je het even niet meer weet, in de knoop zit met iets of inspiratie nodig hebt.

Deze acht prachtige werkplekken bij het raam laten heel goed zien wat wij bedoelen met werken in het daglicht. Kijk je mee?

8x een werkplek bij het raam

werkplek-bij-het-raam-1

Bron: pinterest

werkplek-bij-het-raam-2

Bron: upholsterly

werkplek-bij-het-raam-3

Bron: puregreenmag

werkplek-bij-het-raam-4

Bron: the glitter guide
[tweet “een werkplek met uitzicht is de stimulans om te werken!”]

werkplek-bij-het-raam-5

Bron: pinterest

werkplek-bij-het-raam-6

Bron: roombysofie

Ondanks dat je een werkplek bij het raam creëert, is het toch belangrijk om ook goede verlichting aan te schaffen. Niet alle dagen zijn mooi en licht maar kunnen ook donker en grauw zijn. Dan is het zeer wenselijke om een goede bureaulamp te hebben! Vergeet ook niet dat het bureau op de hoogte moet staan die jij prettig vindt en niet aangepast moet worden aan de vensterbank.

werkplek-bij-het-raam-7

Bron: the design files

werkplek-bij-het-raam-8

Bron: decor8

Kortom, werken in het daglicht aan een werkplek bij het raam is functioneel, rustgevend, stimulerend en motiverend!

De laatste interieur inspiraties

Wat vind je van dit artikel?