De leukste inspiratie, tips & producten voor je interieur!

Menu

Inspiratie: Een kleurrijke werkplek

Werken aan een fijne en comfortabele werkplek in huis is een must maar sommige van ons vinden het ook fijn als deze werkplek inspirerend, sfeervol en kleurrijk is ingericht. Vandaar dat we vandaag kijken naar 7 kleurrijke werkplek ideeën die je zelf kunt toepassen!

Inspiratie: 7x een kleurrijke werkplek

Kleur haal je in het interieur door het toe te passen op de basis van een ruimte zoals de vloer, wanden, plafond, kozijnen en plinten óf door te kiezen voor kleurrijke elementen. Onder deze elementen vallen meubels, accessoires maar ook verlichting. Dit zijn allemaal onderdelen die je zelf kunt aanpassen, toevoegen en weghalen in je eigen interieur. Op die manier kun je dus zelf een kleurrijke werkplek inrichten.

kleurrijke-werkplek-1

Bron: pinterest

Gekleurde stoelen in combinatie met gekleurde kunst geeft een ruimte al een vrolijk en kleurrijk gevoel.

kleurrijke-werkplek-2

Bron: mckennableu

Iets meer tijdelijks van kleur aanbrengen? Dat doe je altijd met washi tape. De ideale manier om kleur aan te brengen voor een tijdje en het weer gemakkelijk te verwijderen wanneer je er genoeg van hebt.

kleurrijke-werkplek-3

Bron: petite and small

Kleurrijke accessoires maken een kleurrijke werkplek ook heel vrolijk en interessant. Ga dus lekker los met kleurrijke spulletjes!

kleurrijke-werkplek-4

Bron: refinery29

Wat dacht je van kleurrijke gordijnen, shades of shutters? Alles is in een kleur te maken of te schilderen. Ook verlichting mag best wel kleur hebben!

kleurrijke-werkplek-5

Bron: hema

Handige accessoires en items die functioneel zijn mogen ook leuk en kleurrijk zijn. Koop opvallende notitie boeken, pennen en ander schrijfwaren voor in de kleurrijke werkplek.

kleurrijke-werkplek-6

Bron: Goodhomes

Lieve en zoete kinderkamers zijn ook een leuke bron wanneer je op zoek bent naar inspiratie voor een kleurrijke werkplek.

kleurrijke-werkplek-7

Bron: blogspot

Liever één kleur als accent in het interieur? Kies dan voor een opvallende knal kleur en gebruik deze in een aantal sfeerbepalende elementen zoals een lamp, een vloerkleed en een grafisch opvallend beeld aan de wand.12

De laatste interieur inspiraties

Wat vind je van dit artikel?