De leukste inspiratie, tips & producten voor je interieur!

Menu

19e eeuw modern appartement

De prachtige stad Bordeaux in Zuid-Frankrijk heeft ontzettend veel historische en originele architectuur die gekoesterd wordt. Zoals dit ruimtelijke 19e eeuw modern appartement met ontzettend veel daglicht, kleuren en authentieke elementen. Voor iemand die houdt van originele ornamenten, vloeren, grote ramen en veel historie is dit een droom!

Een modern appartement in een 19e eeuw gebouw

Je zult je direct afvragen, wie woont hier? Nou cardioloog Aude Mignot en haar kat! Het is een appartement met twee slaapkamers waarvan ze er een gebruikt als muziek ruimte. Het appartement is binnen drie maanden geheel gerenoveerd zonder enige constructie werk.

Het is een ontzettend elegant appartement geworden met een combinatie van moderne en klassieke stijlen. Ze liet het interieur opknappen door de stylisten Ninou Etienne en Marie Dumora. Ze gaf hun de opdracht om de traditionele elementen van het appartement te behouden en in de spotlight te zetten. Daarnaast wilde ze ook graag een licht interieur.

Moderne meubels en vintage vondsten creëren een prachtige harmonieuze mix van stijlen. De meeste meubelstukken werden gekozen door Aude en haar stylisten op rommelmarkten. Een proces van drie maanden waarin het gehele appartement werd aangepakt. Zoals je kunt zien houdt Aude van opvallende kleuren in een mooie basis van licht en wit. Hierdoor komen de mooie rommelmarkt vondsten en design goed tot zijn recht.

Warme houten vloeren geven het appartement nog meer luxe en een warm, sfeervol gevoel. Iets wat noodzakelijk is in een appartement van deze afmeting en dit soort hoge plafonds.

Een prachtig Frans interieur met een mix van stijlen, kleuren en materialen.

Modern-appartement-kleur-1Modern-appartement-kleur-2Modern-appartement-kleur-3Modern-appartement-kleur-4Modern-appartement-kleur-5Modern-appartement-kleur-6Modern-appartement-kleur-7

Bron: fusiond.fr

[products ids=”87488,66851,87575″] 

De laatste interieur inspiraties

Wat vind je van dit artikel?