Vul je woonkamer met pastelkleuren: 13 voorbeelden!

Aan de ene kant kunnen we zeggen dat pastelkleuren heel licht en fris zijn, aan de andere kant geven ze echt structuur en kracht aan je interieur. Waarom? Het zijn geen ‘heldere’ kleuren zoals de primaire kleuren rood, blauw en geel. Juist die gemêleerde kleuren geven dat extra beetje structuur. Voeg je daar donkere kleuren aan toe dan zorg je voor contrast, wat verrassend goed werkt. In dit blog laten we je zien hoe je pastelkleuren kunt toevoegen in huis en welke kleuren samen goed werken!

*MakeOver TIP:

Pastelkleuren zijn eigenlijk overal te vinden. Van bijzettafel tot broodrooster: Deze kleuren kun je overal in huis laten terugkomen. Wil je eens kijken wat er allemaal te vinden is in deze snoepige kleurtjes?

>> Kijk dan hier voor de tofste items in pastelkleuren voor in huis! <<

Bron: Fonq

Pastels in the mix

Pastelkleuren kun je prima met elkaar combineren. Juist omdat ze dezelfde diepte en ondertoon hebben gaat dit goed met elkaar samen. Roze en geel passen heel mooi bij elkaar. Voeg je daar lichtblauw of mintgroen aan toe, dan is je pastel kleuren palet compleet!

Pastel 4

Bron: vtwonen

Pastelkleuren_roze_woonkamer_inspiratie

Mintgroen_keuken_wit

Bron: Styled_by_evestyledbyeve.nl

Pastel 12 vtwonen

Bron: vtwonen

Pastelkleuren in iedere ruimte

Pastelkleuren kun je toepassen in elke ruimte van je huis. Het voordeel aan pastelkleuren is dat ze op een goede manier aanwezig zijn. Durf daarom grote oppervlakten te schilderen! Dat geeft jouw ruimte extra pit. De kleuren zijn heel goed met elkaar te combineren. Leef je uit!

Pastel_groen_woonkamer_roze_muur

Pastelkleurige_muur_licht

Bron: Houseof_kar

Slaapkamer_pastelkleuren

Pastel_roze_dekbed

Bron: Agi_at_59

* Uitgelicht

Vaak zijn de leukste interieurs met pastelkleuren Scandinavisch of eclectisch. De webshop Made.com sluit naadloos aan op de trends en heeft de meest toffe eyecatchers voor jouw in huis… Uiteraard ook in kekke pastelkleurtjes!

Kinderkamer_bureau_roze_muur

Muurtekening_roze_bloem

Bron: Agi_at_59

Pastel details

Je hoeft niet meteen een mintgroene bank te kopen of je muur roze te verven om de pastelkleuren in huis te halen. Met een aantal accessoires kun je ook gemakkelijk kleur aanbrengen. En wat dacht je van een vrolijke bos bloemen!

Pastel_rotan_woonkamer

Stoel_rotan_bloemen_bijzettafel

Bron: Fonq

*MakeOver TIP:

Wil je je huis summerproof maken met pastelkleuren? Dan zijn pastelkleurige accessoires onmisbaar. Natuurlijk kan zo’n kleine makeover ook lekker betaalbaar!

>> De voordeligste items met pastelkleuren voor in jouw huis vind je hier! <<

Woonkamer_pastelkleuren

Bron: Fonq

*De MakeOver shoptips uit dit blog:

> > De tofste items in pastelkleuren voor in huis! <<

>> De webshop Made.com sluit naadloos aan op de trends en heeft de meest toffe eyecatchers voor jouw in huis. Ook in pastelkleurtjes! <<

>> De voordeligste pastelkleuren voor in jouw huis vind je hier! <<

Heb jij al pastel tinten in huis? Laat het ons weten!