De leukste inspiratie, tips & producten voor je interieur!

Menu

Prachtige tapijten inspiratie

Het hebben van een groot huis is natuurlijk geweldig, je hebt alle ruimte om de meubels die je wilt erin te plaatsen en hebt oneindig veel mogelijkheden. Echter kan het soms aanvoelen alsof er iets mist, omdat de kamer nog zoveel lege plekken over heeft. De perfecte oplossing hier voor is om de ruimte een knusser gevoel te geven door het neerleggen van een tapijt of vloerkleed! De toevoeging van een tapijt kan zorgen voor net dat laatste beetje opvulling dat je nog miste.

Prachtige tapijten inspiratie

Bron: homeohmy

Door een tapijt te kiezen met een simpel patroon en de kleuren die je in je interieur gebruikt, is het echt een aanvulling op de rest van je meubelstukken!

Bron: sugarandcloth

Ben je ook zo dol op kleur in huis? Dan is een fleurig tapijt zoals deze precies wat je nodig hebt.

Bron: shadesoflight

Een neutraal kleed komt eigenlijk altijd goed tot zijn recht. Het kan zowel zorgen voor rust in een kleurrijke kamer, als bijdragen aan de samenhang tussen meubels met hetzelfde kleurenpalet.

Bron: rstyle

Bron: chrislovesjulia

Een blauw vloerkleed staat geweldig op een houten vloer. Blauw is een frisse kleur die natuurlijke materialen goed aanvult.

Bron: overstock

Met natuurlijke kleden met de look van een dierenvacht, breng je je interieur meer in contact met de natuur. Daarnaast is het ook nog eens lekker zacht aan je voeten!

Bron: loomandkiln

Door een vloerkleed neer te leggen met dezelfde kleuren en prints als de kussenhoezen, creëer je een gezellige samenhang.

Bron: emilyhenderson

Bron: urbanoutfitters

Tapijten met een aztec print zorgen voor wat speelsheid in huis, zonder dat het schreeuwerig wordt. Deze tijdloze print is één van de vele opties voor een prachtig tapijt bij jou thuis!

De laatste interieur inspiraties

Wat vind je van dit artikel?