De leukste inspiratie, tips & producten voor je interieur!

Menu

Een stoer zwart wit interieur

Wanneer noem je een interieur stoer? Wat is een stoer interieur eigenlijk? Om jullie een idee te geven van wat wij stoer vinden laten we dit mooie interieur uit Denemarken zien. Een stoer zwart wit interieur. Een zwart wit interieur hoeft natuurlijk niet altijd stoer te zijn, dit ontstaat pas zodra je er wat stoers aan toevoegt! Maar wat dan?

Stoer in een interieur: hoe doe je dat?

Robuust, rauw, puur en een tikkeltje industrieel: dat is iets wat je stoer kan noemen. Dit interieur is lekker contrastrijk door het gebruik van zwart en wit maar ook heel sfeervol. Die sfeer is te danken aan het gebruik van hout. Hout geeft sfeer en warmte, iets wat nodig is in zo’n contrastrijk interieur. Daarnaast is het hout dat je hier ziet ook nog eens lekker natuurlijk en robuust. Onafgewerkt hout, ruw hout of verweerd hout.

Er is niet overal hetzelfde type hout gebruikt. Er wordt gevarieerd van blank afgewerkt hout tot heel stoer en ruw hout. Ook de industriële eetkamerstoelen doen het heel goed en geven die stoere look meer basis! Houten meubels die al een tikkeltje verweerd zijn, meubels met een verhaal, passen heel goed in dit interieur. Kijk bijvoorbeeld eens naar de tafel in de keuken of het vat naast het bed. Ontzettend leuk en uniek om te gebruiken in een interieur.

Wil je nog meer zwart wit inspiratie? Kijk dan eens hier!

 

De laatste interieur inspiraties

Wat vind je van dit artikel?