Inspiratie: Een kleurrijk interieur

Een kleurrijke interieur is niet voor iedereen weggelegd. Niet iedereen houdt van veel kleur in het interieur. Daarom zijn de unieke kleurrijke en opvallende interieurs ook vrijwel nauwelijks te vinden. Niemand durft het aan om heel veel kleur in het interieur te gebruiken. Het alternatief is het gebruiken van een neutrale basis met opvallende kleuren in materialen en decoratie.

Voorbeelden van een kleurrijk interieur

Als je echt iets opvallends en unieks in je huis wilt creëren dan is zo’n fantasie behang wel de ultieme oplossing. Wat een prachtige kleuren en diepte in het behang, hierdoor wordt de ruimte ontzettend spannend. Gecombineerd met decoratie in dezelfde kleuren, neutrale meubels en één eye-catcher in een bijpassende kleur, zoals het gele kastje, creëer je een vernieuwende sfeer.

Kleurrijk-Interieur-1

Bron: welke

Kleurrijk-Interieur-2

Bron: miadomo

Kleurrijk-Interieur-3

Bron: zienxl

Een andere leuke manier om een kleurrijk interieur te creëren, is door een neutrale basis in de ruimte vast te leggen, en hier te gaan spelen met kleuren. Bijvoorbeeld een witte ruimte met kleurrijke meubels en decoratie.

Kleurrijk-Interieur-4

Bron: showhome

Deze kleuren zijn helemaal op elkaar afgestemd. Zo zijn er meerdere tinten gebruikt van dezelfde kleurtoon. Licht roze en fel roze, licht oranje en fel oranje. Allemaal gecombineerd met wederom een neutrale basis van wit.

Kleurrijk-Interieur-5

Bron: standaardcdn

Een stoer maar toch kleurrijk interieur? Dat werd hier gecreëerd met gekleurde Eames stoelen. Je hoeft er dus niet veel voor te doen om een kleurrijk interieur te creëren.

Kleurrijk-Interieur-6

Bron: decobizz

Wil je echt helemaal los gaan met kleur? Neem dan een voorbeeld aan deze Spaanse keuken. Dat is pas echt knallen! Zou jij het durven?