spaarpot-kind-spaarvarken
Andre Taissin via Unsplash

Spaarpot overzicht voor kinderen, die je zelf ook zou willen

Door Sarieta | | Kinderen

Sparen is een goede gewoonte om al op jonge leeftijd te leren. Maar met een leuke spaarpot wordt het nog leuker om geld opzij te zetten voor iets dat je graag wilt hebben. Zo zijn er verschillende soorten spaarpotten voor kinderen, van het klassieke spaarvarken tot de digitale pinautomaat. In dit artikel geven we je een overzicht van 15 leuke spaarpotten, die je zelf ook zou willen.

Digitale Spaarpot Met Munten Teller

Geschikt voor Euro Munten

Met deze digitale spaarpot weet je precies hoeveel je hebt gespaard, dankzij de nauwkeurige muntenteller die precies bijhoudt hoeveel geld je erin hebt gestopt. Met de mogelijkheid om muntjes een eigen plekje te geven, kun je de spaarpot openen met een sleutel of met een zelf ingestelde wachtwoord.

Spaarpot - Keramieken Spaarvarken

Met hamer

Deze traditionele spaarpot in de vorm van een varken, is leuk en handig. Stel je doel, vul de spaarpot en als het vol is kun jij je kindje lekker verwennen. Hoe? Door de spaarpot kapot te slaan met de hamer en samen lekkernijen en speelgoed te kopen.

SpaarBuddy - Digitale Spaarpot met Munten teller

Educatief en leuk

Deze spaarpot is naast handig, ook educatief waarmee kinderen leren om slim met geld om te gaan. Zo bevat de spaarpot een muntenteller, pinpas, spaarplan en een scherm waarop jij je spaardoelen kunt zien en bijhouden. Met keuze uit verschillende geluidseffecten en stemmen wordt je gemotiveerd om te sparen.

De leukste cadeaus voor een kinderen van 2-jaar, 4-jaar, 6-jaar en 8-jaar!

Huntex Digitale Voetbal Spaarpot Met Muntenteller

Voor voetbalfans

De ideale spaarpot voor voetbalfans, door de vorm van een voetbal die geluiden maakt als je er geld in doet. Bovendien telt de spaarpot ook hoeveel geld je hebt gespaard op het digitale scherm. Te openen met een sleutel of met een ingestelde code, is het ook nog eens geschikt voor alle euro munten.

Zilverstad - Spaarpot Nijntje - Verzilverd

Een klassieker

Nijntje, lief klein konijntje. Deze spaarpot is een klassieker onder de kinder spaarpotten, die gemaakt is van verzilverd metaal en de vorm heeft van het beroemde konijntje. Ook heeft de spaarpot een gleuf aan de bovenkant en een dop aan de onderkant om hem te openen, waarbij je een naam of datum kunt graveren.

Atelier Pierre Junior - Spaarpot Hakuna de Leeuw

Schattig en stoer

Gebaseerd op de Lion King, is deze spaarpot een schattige leeuw voorzien van mooie details zoals manen, ogen en snorharen. Met een gleuf aan de achterkant en een rubberen dop aan de onderkant is de spaarpot gemakkelijk te openen en zeer decoratief.

Dit zijn de leukste kinderlampen!

Spaarpot gepersonaliseerd met naam

Persoonlijke spaarpot

Op zoek naar een cadeautje voor je kleintje? Zoek niet verder! Deze gepersonaliseerde spaarpot is het perfecte geschenk! Je kunt hem laten bedrukken met de naam van je kind, waardoor het niet zomaar een kinderspaarpot is, maar een die je stiekem zelf wilt hebben.

United Entertainment - Spaarpot - Panda Bank

Bijzondere spaarpot

Deze schattige Panda-spaarpot maakt sparen leuk voor kinderen. Leg een muntje op het bamboebordje en de Panda haalt het met een pootje naar binnen terwijl hij geluidjes maakt. Daarnaast gemakkelijk te legen, dankzij het dekseltje aan de onderkant.

TrueLogic Alpha digitale spaarpot

Modern varkentje

Modern, kleurrijk en handig. De TrueLogic spaarpot bevat een digitaal scherm dat laat zien hoeveel geld je hebt gespaard, zowel in euro's als dollars. Ook kun je een spaardoel en tijd instellen, waarbij de spaarpot automatisch de munten optelt die je erin stopt en aangeeft hoeveel procent van je doel je al hebt bereikt.

Spaarpot Eenhoorn Kat/Poes met Slotje

Lieve blikvanger

Met zijn schattige eenhoorn, inclusief hoorn en regenboog staart, is deze keramische spaarpot in de vorm van een kat een absolute eyecatcher. De grote ogen en roze wangetjes maken hem extra lief, waarbij de handige gleuf het openen veel makkelijker maakt.

Bambam olifant spaarpot met naam

Schattig cadeau idee

Een originele spaarpot in de vorm van een olifant op zijn achterpoten met trompetachtige slurf. Gemaakt van hout met prachtige details die je kunt personaliseren met de naam van je kind voor een uniek geschenk.

Leuke raadsels voor kinderen!

Beschrijfbaar Spaarvarken

Krijten maar!

Een creatieve spaarpot die volledig beschrijfbaar is met bijgeleverde krijtjes of stiften. Ontwerp je eigen varken en zet bijvoorbeeld je naam of spaardoel erop. Een leuke manier om je gespaarde geld te bewaren en dichter bij je spaardoel te komen.

Kluis met Pincode - Goud - Spaarpot Kind

Een eigen kluis

Deze spaarpot is een echte kluis die je kunt openen met een pincode die je zelf kunt instellen. Gemaakt van metaal en voorzien van een gouden kleur, kun je er zowel munten als briefgeld in opslaan met leuke geluidjes als je de pincode invoert of de deur opent.

Zilverstad - Spaarpot Kubus - Verzilverd

De bekende kubus

De Zilverstad Spaarpot is een stijlvolle kubus die verzilverd is en zelfs gegraveerd kan worden met een naam of een datum, wat het extra persoonlijk maakt. Bovendien is het ontworpen met leuke letters, waardoor je kind spelenderwijs leert.

Houten spaarpot | Regenboog

Vrolijke regenboog

Deze vrolijke regenboog spaarpot die gemaakt is van hout, heeft verschillende kleuren en is gemakkelijk te personaliseren. Zo bevat de spaarpot ook een wolkje aan beide uiteinden en een gleuf aan de bovenkant en een schuifje aan de onderkant om het te openen.